Oyuncak seçimi

pufsever

Fakat iyi yorulduk
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
968
863
53
41
Merhaba sevgili anneler.
2 aylık bir oğlum var, artık yavaş yavaş ona oyuncak almak istiyorum. Neler ilgisini çeker ve sizin bebekleriniz en çok hangi oyuncakları sevdi 3-6 ay arasında?

Oyuncakta marka seçimi önemli mi yoksa sadece Çin malı olmamasına mı bakmalıyım?

Gelişimini destekleyen ve zaman geçireceği neler yapabilirim?

Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Siyah-beyaz kartlar alabilirsiniz gelişimini desteklemek için.
3. aydan sonra favorisi şu asılabilen, ipini çekince titreyip gülen oyuncaktı.
Anlatabilmişimdir umarım.

Eliyle kavrayabileceği gürültülü çıngıraklar, diş kaşıyıcı ve 4, 5. ay gibi oyun halısı. Oyun halısını kaldırdıktan sonra oyuncaklarıyla da epey bir süre oynamıştı.

Merhaba sevgili anneler.
2 aylık bir oğlum var, artık yavaş yavaş ona oyuncak almak istiyorum. Neler ilgisini çeker ve sizin bebekleriniz en çok hangi oyuncakları sevdi 3-6 ay arasında?

Oyuncakta marka seçimi önemli mi yoksa sadece Çin malı olmamasına mı bakmalıyım?

Gelişimini destekleyen ve zaman geçireceği neler yapabilirim?

Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bu konuda ciddi bir denetleme olduguna inanmıyorum oyuzden bilinen markalardan almanızı tavsiye ederim. Ben ya güvendiğim magazalardan ya da web sitelerinden alıyorum. Çünkü üstündeki boya dan tutun plastiğine kadar cidi anlamda kansorejen madde taşıyabiliyor oyuncaklar ve her daim ağızlarında olan bir şey.
6 ay çocugunuz için ya yumusak oyuncaklar ya da bebek kitapları daha işinize yarar ya da evde ki tencere tava ve tahta kaşıklarınız en güzel oyuncak olabilir . Biz de oleydi en azından:)

Bu konuda ciddi bir denetleme olduguna inanmıyorum oyuzden bilinen markalardan almanızı tavsiye ederim. Ben ya güvendiğim magazalardan ya da web sitelerinden alıyorum. Çünkü üstündeki boya dan tutun plastiğine kadar cidi anlamda kansorejen madde taşıyabiliyor oyuncaklar ve her daim ağızlarında olan bir şey.
6 ay çocugunuz için ya yumusak oyuncaklar ya da bebek kitapları daha işinize yarar ya da evde ki tencere tava ve tahta kaşıklarınız en güzel oyuncak olabilir . Biz de oleydi en azından:)
Teşekkürler.

Çok güzel bi konu acmissiniz tecrübeli annelerin yorumları çok faydalı olacaktır benim 2 aylık kızım var oyuncak arayışındayım oyun halısı ve amigurumi oyuncakları var şu anda. Ficher price konuşan tırtıl Almayı düşünüyorum fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum

Eğer bütçeniz uygunsa, Fisher Price oyuncaklarını tavsiye ederim.
308857695_0.jpg

42469506-1-sz.jpg

fisher-price-neseli-marakas48282-800x800.jpg

fisher-price-sevimli-baykus-cdn46-31001-38-B.jpg

Tavsiye edebileceğim bir diğer marka da- Tiny Love

Ve güvendiğim bir diğer marka ELC LEARNİNG oyuncakları, Mother Care mağazalarında satılıyor.

early-learning-centre-in-indoor-shopping-mall-cyec1j.jpg

Umarım faydalı olmuştur...
Ayına göre ve bebeğinizin ilgisinin ne yöne doğru olduğunu anladıkça oyuncak almanızda fayda var.
Her bebek aynı şeyden zevk almayabiliyor.

Tavsiye edebileceğim bir diğer marka da- Tiny Love

Ve güvendiğim bir diğer marka ELC LEARNİNG oyuncakları, Mother Care mağazalarında satılıyor.

early-learning-centre-in-indoor-shopping-mall-cyec1j.jpg

Umarım faydalı olmuştur...
Ayına göre ve bebeğinizin ilgisinin ne yöne doğru olduğunu anladıkça oyuncak almanızda fayda var.
Her bebek aynı şeyden zevk almayabiliyor.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim :KK200:

Çok güzel bi konu acmissiniz tecrübeli annelerin yorumları çok faydalı olacaktır benim 2 aylık kızım var oyuncak arayışındayım oyun halısı ve amigurumi oyuncakları var şu anda. Ficher price konuşan tırtıl Almayı düşünüyorum fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
Tecrübe ile sabittir ses çıkaran oyuncaklar almayın:) 1 yaşına kadar daha yumuşak oyuncaklar ve kitaplar derim. 1 yaşından itibaren ahşap oyuncaklar en güzeli. internette eğitici oyuncak satan yerlerden alıyorum çünkü oyuncak mağazasına gittiğim de dediğim gibi nerede ses yapan onu almak istiyorlar. Bir de en iyi oyuncak alınıp bir müddet oynanıp sonra saklanılan ve 1 ay sonra tekrar cıkarılan oyuncaktır:)

Back
X