Uzaktan akrabamiz olan bir teyzemiz var burda, cok severim aslinda kendisini...yardimsever, sicakkanli, sevecen bir kadindir....
3 tane gelini var bu kadinin, ve gel görki ücü ilede kötü oldu...hepsi onunla kavgali....
Simdi tabiki kendine göre o cok hakli, gelinleri haksiz, nankör, kötü vs. vs..
Ama mantiken insan düsünüyorda....Biri ile kötü olsa hadi tamam, biri cürük cikti dersin olur biter, ikitanesi ile kötü olsa, hadi tamam buda kötü cikti dersin, ama ücü ilede kötüyse bu kadin, sadece gelinlerdemi kabahat diye düsünmüyor degilim acikcasi.
Konularini okudum, hatta bazilarina yorumda yazdim, mesela o kizkardesin ile olan konunu cok iyi hatirliyorum, ve cok kizmistim kizkardesine....lakin Annenle kötüsün, Kizkardesinle kötüsün, esinin ailesi ile kötüsün ve en sonunda abinlede kötüsün....yani simdi bu insanlarin hepsi kötüde birtek senmi iyisin güzelim?benneyaptımki
Ne olur yanlis anlama....ama galiba birazda cuvaldizi kendine batirman gerek diye düsünyorum.
Belki sende bilmeyerek karsindaki insanlari kiriyorsundur, belki bunca insanin seninle anlasmamasinin sebebi sendedir....yani ne bileyim sanki birazda sorunlarin problemi sende gibi geldi bana....
Anladigim kadariyla öyle aman bana ne benden uzak olsunlar diye düsünün bir tipde degilsin, aksine aile ortamini seven isteyen birisin, o yüzden kendi davranislarinida gözden gecirmeni tavsiye ederim, yada tüm aile fertlerinle acik acik konusmayi dene....:hulya:
Umarim düzelir canimolumunekankayizsmile