Öz Guven

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Öz guvenim bitmis yok olmus gibi. Hem erkeklere yonelik hem de insanlarla iletisimime yonelik. Hayatimda bi kere reddedildim buyuk bi tramvaydi benim icin. Ayrintisi anlatamam ama iyi seyler yasamadim. Ustunde 4 sene gecti ondan oncede cok ozguvenli biri oldugum soylenemez ama o olaydan sonra daha kotu hissettim bi ara duzelmistim iyi hissediyordum baska biri karsima cikti konustuk gorustuk falan o da bi anda aciklama yapmadan iletisimini kesti yine icime kapandim. O olaydan da epey zaman gecti ama nedense kendimi kotu hissediyorum. Normal biriyim benim begendiklerim bana bakmaz beni begeneni de ben begenmem. Bu olaylardan dolayimi bilmiyorum iyice icime kapanmisim ,ozguvenim yok olmus .insanlarla iletisim kurmaktan bile cekinir olmusum .Utangaclikta var. Bunlari aşmak istiyorum mutlu degilim ne onerirsiniz neler yapmam lazim :(

sizi begeneni sizde begenin.. en azindan bir deneyin... iliskinizin olmasi iliski icin ugrasmak belki size yeniden toparlanma getirir. ayrica sizi begenen biri ile iliski yasamak ozguveninizi aettirabilir.

Öz guvenim bitmis yok olmus gibi. Hem erkeklere yonelik hem de insanlarla iletisimime yonelik. Hayatimda bi kere reddedildim buyuk bi tramvaydi benim icin. Ayrintisi anlatamam ama iyi seyler yasamadim. Ustunde 4 sene gecti ondan oncede cok ozguvenli biri oldugum soylenemez ama o olaydan sonra daha kotu hissettim bi ara duzelmistim iyi hissediyordum baska biri karsima cikti konustuk gorustuk falan o da bi anda aciklama yapmadan iletisimini kesti yine icime kapandim. O olaydan da epey zaman gecti ama nedense kendimi kotu hissediyorum. Normal biriyim benim begendiklerim bana bakmaz beni begeneni de ben begenmem. Bu olaylardan dolayimi bilmiyorum iyice icime kapanmisim ,ozguvenim yok olmus .insanlarla iletisim kurmaktan bile cekinir olmusum .Utangaclikta var. Bunlari aşmak istiyorum mutlu degilim ne onerirsiniz neler yapmam lazim :KK43:
Oha resmen beni anlatmışsın 😶😶

Bir insan sizi reddetti diye bu sizi değersiz yapmaz. Yani değerinizi başkaları belirleyemez. İnsan değerini kendisi belirler. Yaşamıyla hayata karşı duruşuyla ve başarılarıyla. Benim inandıklarım bunlardır.
Bir insan beni hayatının baş köşesine koysa ne olur benim hayata karşı sağlam bir durum yok ve kendime inanıyorsam. Kartondan evler gibi görüyorum değerimin bir insanın beni yüzeltmesine bağlı olan bu ilişkileri, her an yıkılmaya eriyip gitmeye müsait yani hiç bir kalıcılığı olmayan.

Gelip geçen insanlara değil kendi özünüze kendi içinizdeki insana dönün. Onunla barışıkmısınız bakın. Değilseniz başka insanlarla değil onunla barışın ve yola onunla devam edin.

Özgüveni sadece karşı cinsle olan ilişkilerinize göre yükseltip düşürmeyin. Okuyorsanız okulda başarınızı artırmaya çalışın, çalışıyorsanız işinizi en iyi şekilde yapmaya gayret edin. Hobilerinize arkadşlarınıza vakit ayırın. Bu arada kendinize de özen gösterin aynaya baktığınızda gülümseyeceğiniz şekilde hazırlanın gerisi gelir umuyorum

Bir insan sizi reddetti diye bu sizi değersiz yapmaz. Yani değerinizi başkaları belirleyemez. İnsan değerini kendisi belirler. Yaşamıyla hayata karşı duruşuyla ve başarılarıyla. Benim inandıklarım bunlardır.
Bir insan beni hayatının baş köşesine koysa ne olur benim hayata karşı sağlam bir durum yok ve kendime inanıyorsam. Kartondan evler gibi görüyorum değerimin bir insanın beni yüzeltmesine bağlı olan bu ilişkileri, her an yıkılmaya eriyip gitmeye müsait yani hiç bir kalıcılığı olmayan.

Gelip geçen insanlara değil kendi özünüze kendi içinizdeki insana dönün. Onunla barışıkmısınız bakın. Değilseniz başka insanlarla değil onunla barışın ve yola onunla devam edin.
Oz guven bi konuda olmaz aslinda farkli farkli yonleri vardir. Reddedilmek goruntu olarak kendini begenmemene sebep oluyor demek ki guzel degilim diyosun. Basari ise ayri bi konu ama erkeklere karsi asiri utangac ve cekingen olmusum insanlarla normal bile konusamiyorum garip olmusum

özgüveni neden karşı cinse bağlıyorsunuz ki, önce aynadaki kendinizi beğenin hayatınızdan mutlu olun kariyer yapın kendinize artılar hobiler katın. o zaman göreceksiniz ki dünyada ben Rapunzelea 'yım heyt bee diye dolanacaksınız. gerisi boş zaten.

Özgüveni sadece karşı cinsle olan ilişkilerinize göre yükseltip düşürmeyin. Okuyorsanız okulda başarınızı artırmaya çalışın, çalışıyorsanız işinizi en iyi şekilde yapmaya gayret edin. Hobilerinize arkadşlarınıza vakit ayırın. Bu arada kendinize de özen gösterin aynaya baktığınızda gülümseyeceğiniz şekilde hazırlanın gerisi gelir umuyorum
Insanlari sevmiyorum samimiyetlerine de guvenmiyorum cunku samimi degiller. Ikili oynuyorlar arkadas cevremde de mutlu degilim ben olamiyorum sanki bana ,dusuncelerime de deger vermiyolar gibi

özgüveni neden karşı cinse bağlıyorsunuz ki, önce aynadaki kendinizi beğenin hayatınızdan mutlu olun kariyer yapın kendinize artılar hobiler katın. o zaman göreceksiniz ki dünyada ben Rapunzelea 'yım heyt bee diye dolanacaksınız. gerisi boş zaten.
Calisiyorum ama iyi bi durumda degilim manevi olarak cokmusum gibi

Insanlari sevmiyorum samimiyetlerine de guvenmiyorum cunku samimi degiller. Ikili oynuyorlar arkadas cevremde de mutlu degilim ben olamiyorum sanki bana ,dusuncelerime de deger vermiyolar gibi
Yeni arkadaşlar edinin o zaman. Hele ki düşüncelerinize değer vermediğini hissettiğiniz kendinizi kötü hissetmenize neden olan insanların yanında bulunmayın. Bu insanlar da özgüveninizi zedeler ama bir arkadaş çevrenizin de olması gerek ki mutluluğu karşı cinse bağlamayın özel hayatınız sevgilinizden ibaret olmasın

Yeni arkadaşlar edinin o zaman. Hele ki düşüncelerinize değer vermediğini hissettiğiniz kendinizi kötü hissetmenize neden olan insanların yanında bulunmayın. Bu insanlar da özgüveninizi zedeler ama bir arkadaş çevrenizin de olması gerek ki mutluluğu karşı cinse bağlamayın özel hayatınız sevgilinizden ibaret olmasın
cok haklisiniz yeni arayislara girdim zaten yani baska kisilerle konusuyorum insallah iyi olacak

Back
X