Öz oğlunu öldürüp organlarını mı sattı?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
3 yaşındaki İzzet'ti babası mı öldürdü? Sığınma evine kaçan anneye göre babası oğlunu döverek öldürdü! Cesedi günlerce balkonda saklayan babanın evladının organlarını sattığı da iddia edildi!
Sitene Ekle

3 yaşındaki İzzet'ti babası mı öldürdü? Sığınma evine kaçan anneye göre babası oğlunu döverek öldürdü! Cesedi günlerce balkonda saklayan babanın evladının organlarını sattığı da iddia edildi!

Türkiye'yi şoka sokan olaydaki en çarpıcı gelişme ise İzzet'ti bir hafriyat alanına gömdüğünü kabul eden babanın serbest kalması oldu! milliyet

ceset bulunmadı herhalde, ama yine de çocuk yok, bu konunun sonu nereye çıkacak merak ediyorum

"Türkiye'yi şoka sokan olaydaki en çarpıcı gelişme ise İzzet'ti bir hafriyat alanına gömdüğünü kabul eden babanın serbest kalması oldu! "
PESSS...
BEN BU ÜLKEDEN GERÇEKTEN GİTMEK İSTİYORUM..

Adam gömdüğünü kabul etmiş ve serbest mi bırakılmış Buna inanmak istemiyorum..

yüzünü kapatsa ne olur allah aşkına fotorafta kapatmış..kendini atsın köprüden aşağıya kendinden kurtulsun..şeytan kılıklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…