Doğuma Hazırlık özdeller bebe(indirimlibebe)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ozge22ozge

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
1.640
1.102
248
35
mrb kızlar
interntte dolasırken buldm bu siteyi hersey cok ucuz badiler 3 lira battaniyeler 5 lira fln bu siteden alışveriş yapan varmı aacaba daha once kumaşları iyi mi kötümü alışvriş yapan arkadaslar varsa yazsın lütfen :)

badilerden cok memnunum 8 tane aldım
pazen battaniye 3 lira olandan da aldım, 8 lira olandan da aldım.
bence pazen battaniye tam hatırlayamadım ama 8 tl lik olandan al onun kalitesi daha iyi
özdileğinpeluş battaniyeleri de var çok güzel ben aldım çok memnunum

cok sağol cnm cinsiyetmz belli olsa bayagı bişey alıcam şu nohut battaniyerler var pembe krem ve mavisi var alt acmayla birlkte 30 lira onlar hoşuma gitti ama onlrdan almışmıydn

cok sağol cnm cinsiyetmz belli olsa bayagı bişey alıcam şu nohut battaniyerler var pembe krem ve mavisi var alt acmayla birlkte 30 lira onlar hoşuma gitti ama onlrdan almışmıydn
nohut almadım ben
özdilek peluş olanda aldım 29 tl ye cok kaliteli
ama büyük ihtimal nohut battaniyede iyidir
kötü olacagına ihtimal vermiyorum

gerçekten fiyatlar çok uygun, aldıklarınızı yıkadınız mı? yıkadıktan sonra nasıl oldu? kumaşlar fena değil gibi geldi bana

ben denemelik zibin almistim. yikadim utuledim. simdilik egrilme yamulma filan olmadi. cok kaliteli gelmedi kumaslari bana. ama cok sik yikandigini ve kuculecegini dusunursek kullanilir. asiri pahali seyler almaya gerek yok.

Hakkten ne kadar uygunmuss ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…