Özde'm prensesim 1 yaşında :)

oyyy ellerine sağlık canım döktürmüşsün valla...... özde tam bi prenses olmuş sende harika olmuşsun herşey çok güzel olmuş.... yeniden doğum gününüz kutlu olsun iyiki doğdun özde:))))

ay ÖZLEM gözlerimi senden alamadım valla..şahane olmuşsun..Özde'de çok şeker olmuş..ana kız çok şıksınız..harika harikasınız..hep böyle mutlu olun canlarım

güzelliğinizin yanında ayrıcada çok becerikli hatunsunuz maşallah size özdeye nice mutlu seneler

ozlemmm super gorunuyorsunuz anne kız kapkarasın seniç okk kıskandımm valla çok cici olmussunuz masadaki yiyceklerde on numero :)

Hepinize çoooook teşekkürler beğenmenize sevindim sabahtan akşama kadar uğraştım valla yetenek olmayınca çok uğraştırdı beni :)) İltifatlar içinde ayrıca teşekkür ediyoruz :kedi:

maşallah ikinizde prenses ve kraliçe gibi olmuşsunuz tam bir melek özde hanım yerim onu allah nice 10yaşlar göstersin inşallaha gelinlik günlerinide görmek nasip olur bizlere çok güzel menüde çok şeker ellerinize saglık rabbim agzınızın tadını bozmasın meleginizle

analı kızlı harıka gozukuyosunuz
analı bablı buyusun hayırlı evlat olsun ıns
ıı dogdun kucuk perı kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…