özel ankara tüp bebek merkezi

Birkediiannesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
192
48
118
35
merhaba arkadaşlar 5 yıllık evlıyım bende pco eşimde hareket problemi var artık tüp bebege baslıyoruz ankarada yasıyorum kubilay vicdanla görüştük bilgili acıklayıcı anlatımı da var ama ıcımde pek sinmedi acıkcası ona gıden o merkeze giden olumlu veya olumsuz her turlu sonuc alan hosnut olmadıgı seyler olan varmı ve en ıyı guler yüzlü empatı kuran bı dr arıyorum ve iyi bılgili de olması onemlı bızım acımızdan tavsıye etttıgınız merkez ve doktor ısmı ıstıyorum tecrubelerini paylasırmısınız

nemesis32 Kesinlikle tavsiye etmiyorum Kubilay Vicdan' ı sadece konuşuyor gerekli hiç bir testi yapmaz insanların parasını almak için umut verip sonrasında saçma sapan konuşabilen bir doktor. Başka merkeze gitmeni hatta hepsiyle gidip görüşmeni tavsiye ederim

Yok sakin gitmeyin sadece sinirlerimi bozdu .yapici deil negativ konusmalarr...diyorki 30 yumurtan olcak elndeki 30 yumurta topladım diye dosya gösteriyor az yumurta varsa şansın yok demeye getirdi gebelik için 1 yumurta yeter diyor her doktor kubilsy bey tavırları bana karşı olumsuz negatif geldi..sesini yükselterek konusuyor zaten burdaki yorumlara baktım.basarioranları da iyi değilmiş. Bu süreçte psikoloji çok önemli her sorduğuna negatif biseyler söyledi önce dhea kullanma gereksiz diyor sonra dhea folikul sayisini artırır diyod ne dediği belkideil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…