Özel bir gün için sevgilimden ne isteyebilirim?:))

cansin90

gülümse inadina =)
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
747
123
123
selaaam kizlar,

fikirlerinize ihtiyacim var. kisaca anlatayim.

sevdigim benden uzakta. Cikmiyoruz ama su an konusuyoruz. Herneyse bugün özel bir gün ikimiz icin ve bana bugün söz sana sen ne dersen ne istersen yapicam dedi, beni bir daha böyle bulamazsin dedi:)

simdi aramizdaki mesafeden dolayi bulusma fln gibi bir imkanimiz yok.

ben dedimki carsiya herkesin görebilecegi bir sekilde ve bende geldigmide aramadan gözüme carpacak bir sekilde beni sevdigini ve tarih vs yaz dedim.

bunlar cok basit seyler bana ugrastiracak birseyle gel bunlar zaten aklimda bazi yerlerede askere gitmeden yazdim zaten yazacagimi dedi.

Simdiiiiiiii maadem beyfendendi ugrasmak istiyor bende ugrastiracak birsey ariyorum:)

Fikirlerinizi bekliyorum......:))))))))

benim için altında şort üstünde atlet atlettede ı love u ..... (adınız ) yazılı atlet bu :1: carsıda en işlek yerinde :1: bagıra bagıra kos de yer mi acaba bence yemezzz $24v2khw.webp :1::1::1::1::1::1:

benim için altında şort üstünde atlet atlettede ı love u ..... (adınız ) yazılı atlet bu :1: carsıda en işlek yerinde :1: bagıra bagıra kos de yer mi acaba bence yemezzz Eki Görüntüle 427755 :1::1::1::1::1::1:

hhhhhhhahahahahahhahahahahahahahaaaaaaaaaaa ayyyyyyy süpersiniz:D:D:D:D:D:D:D:D:D

cko güzel bi fikirrrrr buuuuuuuu ama yaparmiiiiiiii birde o var tabi:))))))))))) bakalm baska fikri olaan varmiii...ama bu aklimda:D:D:D aksama kdr zamanim var :)

1- evinin önüne bir kamyon gül döktürebilirsin

2- bir televizyon kanalına reklam vermesini isteyebilirsin "seni seviyorum (senin adın)" yazdırabilir

3 - Bulunduğun şehirde panoya aynı reklamı yaptırabilir

4 - Seni sevdiğini söyleyen bir şarkıyı youtube'da yayınlayabilir

5 - hatta senin için, seni çok mutlu edecek ve şaşırtacak birşeyi kaydedip, seni ne kadar sevdiğini gösteren bir videoyu "youtube"a ekleyebilir...

Aklıma gelenler şimdilik bu kadar :9:

[ı]1- evinin önüne bir kamyon gül döktürebilirsin

2- bir televizyon kanalına reklam vermesini isteyebilirsin "seni seviyorum (senin adın)" yazdırabilir

3 - bulunduğun şehirde panoya aynı reklamı yaptırabilir

4 - seni sevdiğini söyleyen bir şarkıyı youtube'da yayınlayabilir

5 - hatta senin için, seni çok mutlu edecek ve şaşırtacak birşeyi kaydedip, seni ne kadar sevdiğini gösteren bir videoyu "youtube"a ekleyebilir...

Aklıma gelenler şimdilik bu kadar :9:[/ı]

güzel fıkırlerrr coooook tesekkür ederım bunlardan bırını hatta hepsını ısteyecegım:d:d son yarım saatım var zaten ıstegımı söylemem gerekıyor :=)

kafam karıştı

sevgilim sevdiğim demişsin çıkmıyoruz ama konuşuyoruz demişsin

bence istekler yerine aranızda ki şeyin adını koyun :ssz:

birşey istenemz bence .o içinden geldğini yapar .bana şunu al bunu al diyemem kendi adıma kimseye .arada ciddiyet olmadanda pahalı hediye kabul etmem asla .

konuya yorum yapmisim ama tutamiyorum kendimi yahu :D cok reklam kokan hareketler bunlar. daha sevgili bile degilken seni seviyorumlar bilmem neler? daha once gorustunuz mu hic? ben istiyorum diye sevgilim olacak sahis hic bi jest yapmasin bana ya. icinden ne geliyorsa onu yapsin. siparis edilmis romantizmin ne onemi kalir ki?

ben toplumda beni sevdiğini yazan bağıran vs birinin beni rezil ettiğini düşünürüm. ben aşkın öyle ulu orta bağırmakla olduğunu düşünmüyorum bence özel ve gizli olmalı. oraya buraya yazmış sana ne faydası var sen öyle bir şey iste ki sana faydası dokunsun.

kusura bakmayin daha yeni okuyorum:)

öncelikle sunu söyleyim: Sevgilim diyorum ve tam olarak cikmiyoruz diyorum cünkü kendisi eski sevgilim oluyor birazcik :)
Konu acmistim zaten hikayemizi anlatan. 2008 yilinda basladi, ayrildik ( ailem istemiyor ) ben baskasiyla sözlendim ama hala onu seviyordum falan:)))

Sözlümden ayrildim. ( ama ayrilmamin onunla bir alakasi yok ) . Simdi görüsüyoruz, birbirimizden kopamadik.

Ne yapti diye soranlara cevap vereyim hemen:) bi arkadasimiz burda video yapsin falan gibi seyler yazmisti. onu söyledim kendisine. Simdi kendisinden 2 Video bekliyorum. Sesi cok güzeldir zaten. Birinde bana özel bir sarki söyleyecek araya kisa bir konusma askimizi anlatan bir kac cümle katacak.

bir videoda sürpriz ne olacak bilmiyorum, ama sarki olmayacagi kesin.

Evimizin önüne bir kamyon gül istemeyide unutmadim tabiki:))))))))))))

konuya yorum yapmisim ama tutamiyorum kendimi yahu :D cok reklam kokan hareketler bunlar. daha sevgili bile degilken seni seviyorumlar bilmem neler? daha once gorustunuz mu hic? ben istiyorum diye sevgilim olacak sahis hic bi jest yapmasin bana ya. icinden ne geliyorsa onu yapsin. siparis edilmis romantizmin ne onemi kalir ki?

ben istiyorum diye degil, kendisi bugün ne istersen yapacagim söz dedi. benimde hosuma gitti ve ne yapabilecegini görmek istiyorum.

Biz sevgiliydik zaten, ayrilik ve baska seyler araya girmisti.

kusura bakmayin daha yeni okuyorum:)

öncelikle sunu söyleyim: Sevgilim diyorum ve tam olarak cikmiyoruz diyorum cünkü kendisi eski sevgilim oluyor birazcik :)
Konu acmistim zaten hikayemizi anlatan. 2008 yilinda basladi, ayrildik ( ailem istemiyor ) ben baskasiyla sözlendim ama hala onu seviyordum falan:)))

Sözlümden ayrildim. ( ama ayrilmamin onunla bir alakasi yok ) . Simdi görüsüyoruz, birbirimizden kopamadik.

Ne yapti diye soranlara cevap vereyim hemen:) bi arkadasimiz burda video yapsin falan gibi seyler yazmisti. onu söyledim kendisine. Simdi kendisinden 2 Video bekliyorum. Sesi cok güzeldir zaten. Birinde bana özel bir sarki söyleyecek araya kisa bir konusma askimizi anlatan bir kac cümle katacak.

bir videoda sürpriz ne olacak bilmiyorum, ama sarki olmayacagi kesin.

Evimizin önüne bir kamyon gül istemeyide unutmadim tabiki:))))))))))))

Hayırlısı olsun bakalım...
Eğer kamyon güller gelirse, fotosunu paylaşırsın...
Eğer video'ları yaparsa linkleri paylaşırsan seviniriz.
Merak ettim doğrusu... :9:

Hayırlısı olsun bakalım...
Eğer kamyon güller gelirse, fotosunu paylaşırsın...
Eğer video'ları yaparsa linkleri paylaşırsan seviniriz.
Merak ettim doğrusu... :9:

bende cook cook merak ediyorum:D

Bakalim bir kac güne hazir olur dedi, kendisi benden heycanli :D

Back
X