özel bir soru ama ne yapmalıyım bilemedim?

apolet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
69
2
0
İstanbul
mrb hanimlar.. belki hatirlayanlariniz vardir beni actigim konulardan. benim bundan 10 gun oncesine kadar lekelenmelerim oluyodu(10gundur sukur tertemiz) neyse lekelenmenin ilk oldugunda gittigim dr ilk 3 ay iliski yasak dedi tabi ki uydum... 2. gittigim dr ki cokta taktir goren bir dr sadece son ay iliskiyi yasakladi... esimle de uzun suredir gorusmuyorum coook ozledim memleketimdeyim yaklasik 10 gun sonra gidecegim o zamanda bebegim 10 haftaligi bitirmis olcak .... gel gelelim ben hangi dr dinleyeyim tedbiri elden birakmayayim mi? yasayanlariniz varmi cokta takintiliyimdir

bu arada esimi cok ozledim derken dayanamam anlaminda demedim sirf ozlemimi paylasmak istedim yanlis anlasilmasin evelallah dayanirim :)) telden yaziyorum musura bakmayim imla hatalariyla doluyu)

bence doktorunu dinle benimde kanamam oldu doktor yasakladı yaklaşık 5 aydır ama bebişimiz için değer sonra kanama olunca keşkeler olmasın

bence doktorunu dinle benimde kanamam oldu doktor yasakladı yaklaşık 5 aydır ama bebişimiz için değer sonra kanama olunca keşkeler olmasın

canim zatn dr gittim son ay sakincali dedi ... ama sanirim ben korkumdan yaklastirmamda:) bebisim saglikli olsun yeter ki

aynı şeyleri dr um bana da söylemişti ve 14. haftadan sonra serbest bıraktı. bu haftadan sonra hiç bir şey olmaz. zıplasan da hoplasan da sorun olmaz dedi.. tabi zıplayıp hopluycak halimiz yok ama bana kalırsa da ilk 3 ay temkinli olsan iyi edersin

canim ben 4.5 aylik hamileyim.doktorumla bu konuyu hic konusmadim biz kedimiz doguma kadar iliski yok karari aldik.cunku bu siteyi takip ediyorsan bir kac arkadasimizin iliski yuzunden bebegini gaybettigini gormussundur.bende etkinlendigim icin birsey yapmiyoruz.ama yinede sen bilirsin her kadin oyle olacak diye birsey yok.karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…