Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bu hastanede sezaryan olucam dr bu hastaneyı cok begenıyor anneyle bebekle cok ılgılenıyorlar dıyor.Ben dr ozel muayanesıne gıdıyorum ama camlık hastenesıyle anlaşmalı sezaryanıda 1000 tl yapıyolarmış.kendı dr da bu hastanede dogum yapmış.
hayır istege baglı sezaryan degıl. Benım ıkıncı bebegım ılk bebegım sezaryanla oldugu ıcın buda sezaryanla olucak.şimdi dr dedıgıne dore ıstege baglı sezaryan yapmıyolarmış.
Herkese Merhaba,
Konuyu tekrar gündeme getirmek istedim fiyatlar hakkında ve hastane hakkında bilgisi olan var mı?
Kısmetse ben de doğumumu burda yapmayı planlıyorum ama henüz orda bir doktora gitmedim, tüp bebek merkezindeki doktorum istersem artık doğum yapmak istediğim yere devam edebileceğimi bir sorun kalmadığını bildirdi. Bende yer arıyorum bu sebeple. Bilgi verirseniz sevinirim.
teşekkürler
Slm cnm, camlik hastanesinde 2 kadin dogum dr. Ikisinede gittim hic memnun kalmadim 1. Varujan bey hamile oldugumu anlamadi 2. Bi bayan dr. Bebegin kesesi parcalanmis anlamadi bana sacma sapan seyler dediler asla adim atmam o hastaneye. Ama sana tavsiye edebilecegim cok iyi bir dr. Ve hastane var hizmet hastanesi dr. Hakan peker ben 2. Bebegimde ona gittim ve cok memnun kaldim tek kelimeyle mukemmel bir dr. Cok ilgili alakali ve normal dogumu destekleyen bir dr. Her muayenem 1 saata yakin suruyordu cok konuskan ve detayci bir dr. Istersen bi git derim.
Teşekkürler canim ben daha yeni baska doktorlara bakmaya başladım. Zaten 3 hastane var aklimda ethica hizmet ve camlik. Birde hizmete agirlik vereyim ben en iyisi. Doktor da onemli ancak ikiz olacagi icin ilk baktigim yer yeni dogan yogun bakimi ve uzmani. Bu uc hastaneye tek tek gidip bakmayi dusunuyordum iyi oldu ogrendigim.
Ben varujan beye gidiyorum ve çok memnunum ..Daha önce 3 farklı doktora gittim ve varujan bey çok ilgili Bir doktor istediğim zaman ulaşabiliyorum ... Herkese tavsiye ederim ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba
Sgk lı muayene ucretı ve dogum fıyatları hakkında bılgınız var mı acaba ?