özel çamlık hastanesi bakırköy

yuqa

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
44
0
16
İstanbul
arkdaşlar özel çamlık hastanesinde doğum yapan ve fiyatları hakkında bilgisi olan varmı ssk için

bende bu hastanede sezaryan olucam dr bu hastaneyı cok begenıyor anneyle bebekle cok ılgılenıyorlar dıyor.Ben dr ozel muayanesıne gıdıyorum ama camlık hastenesıyle anlaşmalı sezaryanıda 1000 tl yapıyolarmış.kendı dr da bu hastanede dogum yapmış.

yani isteğe bağlı sezeryan 1000 tl öylemi?

hayır istege baglı sezaryan degıl. Benım ıkıncı bebegım ılk bebegım sezaryanla oldugu ıcın buda sezaryanla olucak.şimdi dr dedıgıne dore ıstege baglı sezaryan yapmıyolarmış.

hayır istege baglı sezaryan degıl. Benım ıkıncı bebegım ılk bebegım sezaryanla oldugu ıcın buda sezaryanla olucak.şimdi dr dedıgıne dore ıstege baglı sezaryan yapmıyolarmış.

anladım cnm. ben isteğe bağlı yapmak istiyorum ilk bebeğim ve solunum sıkıntım var

Herkese Merhaba,
Konuyu tekrar gündeme getirmek istedim fiyatlar hakkında ve hastane hakkında bilgisi olan var mı?
Kısmetse ben de doğumumu burda yapmayı planlıyorum ama henüz orda bir doktora gitmedim, tüp bebek merkezindeki doktorum istersem artık doğum yapmak istediğim yere devam edebileceğimi bir sorun kalmadığını bildirdi. Bende yer arıyorum bu sebeple. Bilgi verirseniz sevinirim.

teşekkürler

Slm cnm, camlik hastanesinde 2 kadin dogum dr. Ikisinede gittim hic memnun kalmadim 1. Varujan bey hamile oldugumu anlamadi 2. Bi bayan dr. Bebegin kesesi parcalanmis anlamadi bana sacma sapan seyler dediler asla adim atmam o hastaneye. Ama sana tavsiye edebilecegim cok iyi bir dr. Ve hastane var hizmet hastanesi dr. Hakan peker ben 2. Bebegimde ona gittim ve cok memnun kaldim tek kelimeyle mukemmel bir dr. Cok ilgili alakali ve normal dogumu destekleyen bir dr. Her muayenem 1 saata yakin suruyordu cok konuskan ve detayci bir dr. Istersen bi git derim.

Teşekkürler canim ben daha yeni baska doktorlara bakmaya başladım. Zaten 3 hastane var aklimda ethica hizmet ve camlik. Birde hizmete agirlik vereyim ben en iyisi. Doktor da onemli ancak ikiz olacagi icin ilk baktigim yer yeni dogan yogun bakimi ve uzmani. Bu uc hastaneye tek tek gidip bakmayi dusunuyordum iyi oldu ogrendigim.

Hizmet hastanesinde yeni dogan yogun bakimi var bende ona cok dikkat etmistim. Hastane calisanlarida cok iyi guler yuzlu buda cok onemli bence dogum sureci bi baska oluyor insan herseye cok dikkat ediyor.Ins. Gonlune gore dr. Bulursun en onemlisi bu, hakan bey gittigim 4. Dr. du benim sonunda kafama gore dr. Buldugu icin cok mutlu olmustum hamilelik surecim bu yuzden kafamda soru isareti kalmadan gecti. Hakkinda hayirlisi olur ins. Saglikla bebeklerini kucagina alirsin ins.

Ben varujan beye gidiyorum ve çok memnunum ..Daha önce 3 farklı doktora gittim ve varujan bey çok ilgili Bir doktor istediğim zaman ulaşabiliyorum ... Herkese tavsiye ederim ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba

Sgk lı muayene ucretı ve dogum fıyatları hakkında bılgınız var mı acaba ?

Ssk li muayane 50 tl ben 07/04 :2014 eğidural
normal doğum yaptım 1 gece kalma ve tüm test .. Vb dahil 1200 tl verdik artı 500 tl epidural parası ödedik .. Çok rahat ve kolay bir doğum yaptım .. Varujan bey ve ekibi doğum öncesi sonrası çok ilgili ve iyiydi kesinlikle tavsiye ederim .. Başka sormak istedklernz olursa yaxabilirsiniz

cok tesekkur ederım cevabınız ıcın kusura bakmayın gormedım.Allah suze bebegınıze saglık versın.
Gercekten cok uygunmus fıyat ozel bır sıgortanız yada anlasmanız mı vardı acaba?

Merhabalar ben 32. Haftalık gebeyim özel çamlık hastanesinde dogum yapmayı düşünüyorum
Yakın zaman da doğum yapan bilgisi olan var mı?
Yardım lütfen...

bende özel çamlık hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum özel bir dr gidiyorum şuan. orada normal doğum yapan var mı kızlar ücreti ne kadar, hastaneden memnun kaldınızmı temizliği çalışanların ilgisi. ve tabii ki ücret nasıldı. bilgi verebilriseniz çok sevinirim.

Merhaba hanımlar kısmetse Ekim de doğum yapıcam ve Varujan bey benim doktorum. Normal Epidural istiyorum. BU hastanede bunu tecrübe eden var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…