Özel ders sevgili sorunu

Senin sevgilin bir değişikti saçma bi konu açmıştın aldatıyo mu diye. Kıskandırmak mı istiyosun?

Bana şu kısmı mantıksız geldi. Sen ofise bekleriz numaramı vermiyim imasında bulunduysan öküz değilse dan diye benim sevgilim var demez. Ya o flörtözdü ya da sen.

Gerçekten çok garipsiniz. Muhakeme gücünüz yok bence. O adamdan durduk yere neden bahsettiniz mesela sevgilinize, ne gereği vardı? Yanlış yere gidecek bir mevzuysa o kişiyle iletişimi keser bitirirdiniz. Şimdi de yine bahsedeyim mi, özel ders vereyim mi diye soruyorsunuz? Madem adamın size ilgisi olduğunu düşünüyorsunuz ne diye hala ders vermek için düşünüyorsunuz, sevgilinize bahsetmeyi düşünüyorsunuz. Mantıklı tek bir hareketiniz yok. Hem iş anlamında hem sosyal hayatta..
Ayrıca siz sosyal medyada iş için olan profilde telefon numaranızı paylaşırsanız tabi ki insanlar yazar, iş için iletişimde olmak adına kayıtlı olmak ister. Belki gerçekten sizden etkilendi belki de sadece iş için yazdı, bilemeyiz amacını. Tavırlarından, konuşmalarından, hareketlerinden bunu sizin anlamanız lazım.

Bi erkeğe özel ders vericem sevgilim yanlış anlarmı verswm mi diye soruyorum

Herhangi birine özel ders vermeni yanlış anlayacak biriyle sevgili olman hata. Ha o kişi herhangi biri değil de sevgilini kıskandırmak için kullandığın bir araç ise yanlış anlaması için kabul edeceksindir zaten. Adam numarami kaydedin deyince sevgilim var diye yigitlik yapıyorsun. Fol yok yumurta yokken bir şey yaşamış gibi sevgiline anlatıyorsun. Sonra özel ders vermeye gelince normal karşılanmasını mı bekliyorsun. Dediğim gibi hiçbir konuda hiçbir tavrın, düşüncen normal değil. O yüzden seni anlamam da mümkün değil.

Gerçekten çok garipsiniz. Muhakeme gücünüz yok bence. O adamdan durduk yere neden bahsettiniz mesela sevgilinize, ne gereği vardı? Yanlış yere gidecek bir mevzuysa o kişiyle iletişimi keser bitirirdiniz. Şimdi de yine bahsedeyim mi, özel ders vereyim mi diye soruyorsunuz? Madem adamın size ilgisi olduğunu düşünüyorsunuz ne diye hala ders vermek için düşünüyorsunuz, sevgilinize bahsetmeyi düşünüyorsunuz. Mantıklı tek bir hareketiniz yok. Hem iş anlamında hem sosyal hayatta..
Ayrıca siz sosyal medyada iş için olan profilde telefon numaranızı paylaşırsanız tabi ki insanlar yazar, iş için iletişimde olmak adına kayıtlı olmak ister. Belki gerçekten sizden etkilendi belki de sadece iş için yazdı, bilemeyiz amacını. Tavırlarından, konuşmalarından, hareketlerinden bunu sizin anlamanız lazım.
Paraya ihtiyacım var çünkü kabul ettim.

ha eklemeden geçemicem ben 20 yaşındayken major depresyondaydım. her 20 yaşındaki insan molped reklamındaki gibi havalara uçarak gezmiyor. hayatta en önemli şey güven duygusu. o yaşlardayken hayata güven olmuyor her şey belirsiz. 27 yaşımdayım 20 yaş bana çok uzak değil objektif değerlendirebiliyorum. o zamanlarda da libido bombası gibi gezmiyordum. bilimsel olarak kadınların hormonları 35'de pik yapıyor. yani 35 yaşındaki bir kadının libidosu 18 yaşındaki kadından yüksek oluyor. gerçi bu neyin tartışması onu da anlamadım konu sahibi 20 yaşında görünmek istiyorum mu demiş

Back
X