Özel Edremit Körfez Hastanesi'nde Doğum

yaziciss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
23
22
88
Arkadaşlar merhaba. Özel Edremit Körfez Hastanesi'nde doğum yapan var mı acaba aranızda? Eğer varsa hangi doktora gittiniz, memnun kaldınız mı, hastane koşulları nasıl? Başka bir şehirden Edremit'e taşındığım için hastane ya da doktorlar hakkında bilgim yok. Sorabileceğim kimse de yok. İnternette yazan bilgilere de pek fazla güvenemiyorum. Bizzat tecrübe etmiş anneler varsa ve bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim

Merhaba canım
Ben ağustos un 5inde normal doğum yaptım ebemiz kadriye hanımdı ozellikle tavsiye ederim hatta ısrarla onu iste çünkü diğeri kava bi kadın doktorum yaşar beydi ama çok bilgilendirme yapmıyor bilgin olsun müberra hanını dene derim
Devlet Hastanesi ni denemiştim tabi Bursa gibi sanarak bin pişman oldum kontrol için gittim tiksinip çıktım.
Körfezden memnun kalırsın ki eğer başka Bi şehre gitme şansın yoksa pek seçeneğin de yok maalesef

Merhaba canım
Ben ağustos un 5inde normal doğum yaptım ebemiz kadriye hanımdı ozellikle tavsiye ederim hatta ısrarla onu iste çünkü diğeri kava bi kadın doktorum yaşar beydi ama çok bilgilendirme yapmıyor bilgin olsun müberra hanını dene derim
Devlet Hastanesi ni denemiştim tabi Bursa gibi sanarak bin pişman oldum kontrol için gittim tiksinip çıktım.
Körfezden memnun kalırsın ki eğer başka Bi şehre gitme şansın yoksa pek seçeneğin de yok maalesef
Diger ebenin ısmı neydi acaba kadrıyeee ebe gıtmıs bulamıyorum

Back
X