Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim selam kolay gelsin diyetindeKızlar vakit bulup giremedim. Şuan üçüncü gunumdeyim 5 ocak tarihi tahlil istedi sadece diyeti 15 gün sonra yazdı ve suan 4.günüm çok rahatım beraber karar verdik 47 için. Doktor çok ilgili her dakika msj atıyorum whatsapptan kafama takilanlar için. 9 öğün yiyonuz ama az az. Herkesin tahliline göre diyet uyguluyor
Biz bayanlar arasında birbirimize destek çıkıyoruz siz reklam gormemissiniz. Bunun neresi reklam pardon ? Ozaman neden kk de doktor o ve hastane önerileri diye bir bölüm var ? Ozaman başlı başına herkes reklam peşinde olur öyle değil mi. Böyle birşey olsa yasak olduğunu muhakak bilirdik. Ben bunda reklam falan görmüyorum. Tskreklam kokan hareketler bunlar..
biraz yol aldıktan, hatta sonuca varlıktan sonra dr hakkinda konuşmak, övmek ve tavsiye etmek daha sağlıklı olacaktır.
Canim herkesin bünyesine göre diyet veriyor doktorla bir görüş istersenMerhaba diyet listenizi paylaşabilir misiniz?
Haa ayrica aldigim sonuçlar karşısında çok mutluyumBiz bayanlar arasında birbirimize destek çıkıyoruz siz reklam gormemissiniz. Bunun neresi reklam pardon ? Ozaman neden kk de doktor o ve hastane önerileri diye bir bölüm var ? Ozaman başlı başına herkes reklam peşinde olur öyle değil mi. Böyle birşey olsa yasak olduğunu muhakak bilirdik. Ben bunda reklam falan görmüyorum. Tsk
Yol aldigimida belirttim ztn cnmreklam kokan hareketler bunlar..
biraz yol aldıktan, hatta sonuca varlıktan sonra dr hakkinda konuşmak, övmek ve tavsiye etmek daha sağlıklı olacaktır.