Özel Esenler Hayat Hastanesi Hakkında Bilgisi Olan Varmı ?? Yada Doğum yapan ??

merhabalar, ben 17 haftalık hamileyim ve esenler hayat hastanesine gidiyorum, doktorumuz da beştaş bey. hiç bi sıkıntımız olmadı şükür, bende okulda bir hocamızın tavsiyesi üzerine oraya gidiyorum, o çok memnundu. hem hastane hem doktor olarak olumlu yorumlar aldım o arkadaşımdan, hatta benden başka giden arkadaşta var onlarda gayet memnun. başka sorun varsa seve seve beklerm....:)

merhabalar, ben 17 haftalık hamileyim ve esenler hayat hastanesine gidiyorum, doktorumuz da beştaş bey. hiç bi sıkıntımız olmadı şükür, bende okulda bir hocamızın tavsiyesi üzerine oraya gidiyorum, o çok memnundu. hem hastane hem doktor olarak olumlu yorumlar aldım o arkadaşımdan, hatta benden başka giden arkadaşta var onlarda gayet memnun. başka sorun varsa seve seve beklerm....:)
tsk ederım . acaba ben hangı doktora gıtsem. herkes farklı bır doktor soyluyor valla dogum fıyatları da cok ucuz 600 sezeryan 350 normal dogummm :44::44:

Bende gidiyorum doktorum fahri inan.Nasip olursa dogumumuda orada düşünüyorum şimdilik hiçbir sorun yaşamadım hamilelik öncesindede gittigim hastahanedir.Rahatlıkla tavsiye edebilirim.Dogum fiyat bilgisi henüz almadım bir sonraki gidişimde soracagım bakalım :)

Bende gidiyorum doktorum fahri inan.Nasip olursa dogumumuda orada düşünüyorum şimdilik hiçbir sorun yaşamadım hamilelik öncesindede gittigim hastahanedir.Rahatlıkla tavsiye edebilirim.Dogum fiyat bilgisi henüz almadım bir sonraki gidişimde soracagım bakalım :)
ben sordum galıba normal dogum 350 sezeryan 600 ytl ımıs . ayfer hanımı da cok onerıyorlar valla bılemedım sımdı . doguma yakın zaman kala catı muaynelerı sıklaştıgı ıcın kocam ayfer hanım dıye tutturdu ..?? sence ne yapmalıyım??

ben sordum galıba normal dogum 350 sezeryan 600 ytl ımıs . ayfer hanımı da cok onerıyorlar valla bılemedım sımdı . doguma yakın zaman kala catı muaynelerı sıklaştıgı ıcın kocam ayfer hanım dıye tutturdu ..?? sence ne yapmalıyım??

Canım memnuniyet ve tercih meselesi.Ben ilk o hastahaneye fahri bey methedildigi için tercih etmiştim hatta önceden kürtajımıda kendisi yapmıstı çok ilgili bir doktor aradıgımda mutlaka görüşmüş bilgi almısımdır.Sürekli alt kata indigim için sadece bektaş ve fahri bey var sanırdım ama öyle degilmiş sanırım 5 kadın dogumcu varmış.Ayfer hanımı o yüzden hiç görmedim aslında gidince danışmaya sormak gerek en cok tercih edilen doktor hangisi diye.
Birde şöyle birşey var tamam ayfer hanım dogumun nasıl olacagına karar vermek için çatı muayenesi yapacak diyelimki ok ama dogumun gece saatlerine denk geldi ayfer hanım gelebilecekmiymiş onuda ögrenmek lazım eger gece gelmiyorsa o anda ebe kimse o sık sık gelip çatı muayeneni yapacak artık bayanmı olur erkek mi olur bilinmez :)

hayatım cok sa ol ilgilendiğin için ..
acaba hersey dahıl mı yatak parası - cocuk bakım ucreti ilk muayneler dahil mi?? bilgin varmı

Oda fiyatıda dahildi.Bakım ücretlerini hiç sormadım bir sonraki gidişimde onuda sorarım :)
Ayrıca doguma dogum fotog. alınmıyormuş ona üzüldüm biraz.

Oda fiyatıda dahildi.Bakım ücretlerini hiç sormadım bir sonraki gidişimde onuda sorarım :)
Ayrıca doguma dogum fotog. alınmıyormuş ona üzüldüm biraz.
anladım hayatım cok sa ol :)) dogum fotog. tutmayacagım ben onun ıcın sorun yok
salı gunu fahrı beye ( yarın) gıdecegım . bakalım hayırlısı ne olacak ilk gdısım olcak daaa:49:

Arkadaşlar merhaba,
bende kontrollerimi hayat hastanesinde yaptırıyorum. Ayfer hanıma tavsiye üzerine gitmiştim ilkin. Şimdilik iyi görünüyor. Ancak doktorun doğumla ilgili tutumunu ve hastanenin genel durumunu bilmiyorum. Acaba aranızda hayatta doğum yapan varmı.
Ben kısmet olursa bi aksilik çıkmadığı sürece son ana kadar normal doğum istiyorum. bu konuda ayfer hanımın tutumu nasıl. Yani hastane hemen sezeryana mı zorluyor acaba. bir de öğrenmek istediğim diğer bir husus diyelim ki gece yada haftasonuna denk gelirse doğum, kendi doktorumuzu istebiliyormuyuz. yoksa kim olursa onunla mı doğum oluyor. ben kesinlikle başka doktor istemem çünkü. helede erkek olmasını hiç istemem.

bende ayfer hanımın hastasıyım 4 aylıktan itibaren.şimdi 36 haftadayım.ayfer hanıma sezeryan olmak istiyorum diye kendim söylemiştim fakat o neden normal istemiyosun diye sormuştu.yani çok sezeryan taraftarı değil.bunu 7. ayda konuşmuştuk.1 haziranda tüm hastanelerde sezeryan yasaklanmış biliyosunuzdur.benim bu uygulamaya geçildiğinden haberim yoktu yeni öğrendim.doğum fiyatım sgk ile 6oo olucaktı normalde fakat şimdi 1500 istiyo hastane.sgk karşılamıyo yani.oda masrafları içindemi onuda bilmiyorum.ayfer hanımda beni vazgeçirmeye çalıştı.normal bekleyelim çatı muayeni yapalım rahat olup olmayacağı konusunda fikrimiz olsun doğum esnasında aksilik olursa zaten sezeryan yapıyoruz dedi.bende bilmiyorum kesiin kararlıyken sezeryande şimdi kafam karıştı bilmiyorum napcağımı yani.ama ayfer hanım kesinlikle ii bi doktor

bende ayfer hanımın hastasıyım 4 aylıktan itibaren.şimdi 36 haftadayım.ayfer hanıma sezeryan olmak istiyorum diye kendim söylemiştim fakat o neden normal istemiyosun diye sormuştu.yani çok sezeryan taraftarı değil.bunu 7. ayda konuşmuştuk.1 haziranda tüm hastanelerde sezeryan yasaklanmış biliyosunuzdur.benim bu uygulamaya geçildiğinden haberim yoktu yeni öğrendim.doğum fiyatım sgk ile 6oo olucaktı normalde fakat şimdi 1500 istiyo hastane.sgk karşılamıyo yani.oda masrafları içindemi onuda bilmiyorum.ayfer hanımda beni vazgeçirmeye çalıştı.normal bekleyelim çatı muayeni yapalım rahat olup olmayacağı konusunda fikrimiz olsun doğum esnasında aksilik olursa zaten sezeryan yapıyoruz dedi.bende bilmiyorum kesiin kararlıyken sezeryande şimdi kafam karıştı bilmiyorum napcağımı yani.ama ayfer hanım kesinlikle ii bi doktor

sevgili arkadaşım teşekkür ederim verdiğin cevap için.evet gerçekten ayfer hanım çok tecrübeli bir doktor. bu hafta kontrolüm vardı. doğum ile ilgili çekincelerimi söyledim. oda bunları konuşmak için daha erken dedi. dediğin gibi yorumlamışsa içim rahatladı biraz. çünkü bazı doktorlar tamamen sırf para için sezeryana bahane yaratıyorlar. bu arada senin kaç haftalık bebişin. niçin normal doğumu düşünmeden sezeryan istiyorsun kesinkes. bence normal doğumu düşün derim..

ayfer hanım evet çok ii bi dr fakat çok yoğun.son kontrolde sabah 9 da gittik çıktığımızda 2 olmuştu.eşim çok kötü oldu sinirlendi bana söylendi falan.üzüldüm bende.nst de çok bekleyebiliyosun bazen.benim evde uzak sırf arkadaşım ii dediği için ona gidiyorum.hemşireyim ben, ordada hemşire arkadaşım var.o onda doğum yaptı çok memnun kaldı benimde aklımı çeldi.şimdi uzaklık açısından pişmanım ama değiştiremem artık.bende stajlarda çok etkilendiğim için direk normal doğum istemiyorum dedim ama şimdi fikrim değişti işte mecburen.hem yasaklanması hemde çevremin ısrarı beni vazgeçiriyo.aslında kocaman bi kadınım ağrıyada çok dayanıklıyım ama psikoljik benimki işte.37.haftam dün bitti.kız olucak.ne zaman doğar acaba çok merak ediyorum.artık gelsin göriyim istiyorum:) senin kaçıncı haftan

Arkadaşlar merhaba,
bende kontrollerimi hayat hastanesinde yaptırıyorum. Ayfer hanıma tavsiye üzerine gitmiştim ilkin. Şimdilik iyi görünüyor. Ancak doktorun doğumla ilgili tutumunu ve hastanenin genel durumunu bilmiyorum. Acaba aranızda hayatta doğum yapan varmı.
Ben kısmet olursa bi aksilik çıkmadığı sürece son ana kadar normal doğum istiyorum. bu konuda ayfer hanımın tutumu nasıl. Yani hastane hemen sezeryana mı zorluyor acaba. bir de öğrenmek istediğim diğer bir husus diyelim ki gece yada haftasonuna denk gelirse doğum, kendi doktorumuzu istebiliyormuyuz. yoksa kim olursa onunla mı doğum oluyor. ben kesinlikle başka doktor istemem çünkü. helede erkek olmasını hiç istemem.
selam canım 10 temmuz 2012 de hayat hastanesınde spinal sezeryanla bebegımı dunyaya getırdım dr um fahri beydi ve doktorumdan son derece memnun kaldım .. bebegınız hayırlı ugurlu olsun ayfer hanım cok yogun bır dr . onun hastaları cogunlukla yogunluktan sıkayet ederler . hafta sonu yada hafta içi normal dogumsa v mesaı saatı dısındaysa hangı dr nobetci ise o gırer doguma sahsen benım erken dogum sancılarım gelmıstı ve drumu ıstemıstım gelmemıstı meğer hastanedeki prosedür böyleymış.. ben hastaneden hıc memnun kalmadım ne hemsırelerden ne hasta bakıcılardan cok pisti lağım kokusunda odalarında duramadık . ben en ıyı odayı ayırtmıstım kendıme bırde sıcaktan piştik . ne bebek hemsırelerı ne de hastanenın kalıtesi beş para etmez . inş. yaşayarak ögrenmessinnn. bebek dogduktan sonra cocuk dr u cocugu kontrol etmeye bıle gelmedi ayrıcaaa. 3 defa cagırdık yıne yıne gelmedi

canım ayfer hanıma guven bebegı tehlıkeye asla atmaz ve normal doguramayacak olursan senı zorlamaz zaten .. ama hastane konusunda tekrar tekrar düşünnn ..

Kızlar aranızda esenler hayat hastanesinde ayrıntılı ultrasyon yaptıran varmı?
ben yaptırmadım guzelımmm.. dogumumu orda yaptırdımmm

selam canım 10 temmuz 2012 de hayat hastanesınde spinal sezeryanla bebegımı dunyaya getırdım dr um fahri beydi ve doktorumdan son derece memnun kaldım .. bebegınız hayırlı ugurlu olsun ayfer hanım cok yogun bır dr . onun hastaları cogunlukla yogunluktan sıkayet ederler . hafta sonu yada hafta içi normal dogumsa v mesaı saatı dısındaysa hangı dr nobetci ise o gırer doguma sahsen benım erken dogum sancılarım gelmıstı ve drumu ıstemıstım gelmemıstı meğer hastanedeki prosedür böyleymış.. ben hastaneden hıc memnun kalmadım ne hemsırelerden ne hasta bakıcılardan cok pisti lağım kokusunda odalarında duramadık . ben en ıyı odayı ayırtmıstım kendıme bırde sıcaktan piştik . ne bebek hemsırelerı ne de hastanenın kalıtesi beş para etmez . inş. yaşayarak ögrenmessinnn. bebek dogduktan sonra cocuk dr u cocugu kontrol etmeye bıle gelmedi ayrıcaaa. 3 defa cagırdık yıne yıne gelmedi

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım. bebeğin hayırlı olsun inşaallah. güle güle sağlıcakla büyüt. hastane ile ilgili yaşadığın olumsuzluklara gerçekten çok üzüldüm. tek başına doktorun iyi olması yeterli olmuyor. beni doğum yapmak adına gerçekten düşündürdü bu hastane. zaten mesai dışında nöbetçi doktorla doğumun zorunlu olması ise beni tamamen caydırdı bu hastaneden.. ama insanda zor durumda kalıyor... kontrollerimi rutin ayfer hanımda yaptırıyorum. doğum için başka bir hastaneye yada doktora mı gitsem. çünkü hala benim için geç değil. henüz 22 haftalık gebeyim. senin önerdiğin bir yer varmı..
bana ayrıca yenibosnadaki nisa hastanesini de çok öneren oldu.

Back
X