- Konu Sahibi zeynep346161
ayfer hanım evet çok ii bi dr fakat çok yoğun.son kontrolde sabah 9 da gittik çıktığımızda 2 olmuştu.eşim çok kötü oldu sinirlendi bana söylendi falan.üzüldüm bende.nst de çok bekleyebiliyosun bazen.benim evde uzak sırf arkadaşım ii dediği için ona gidiyorum.hemşireyim ben, ordada hemşire arkadaşım var.o onda doğum yaptı çok memnun kaldı benimde aklımı çeldi.şimdi uzaklık açısından pişmanım ama değiştiremem artık.bende stajlarda çok etkilendiğim için direk normal doğum istemiyorum dedim ama şimdi fikrim değişti işte mecburen.hem yasaklanması hemde çevremin ısrarı beni vazgeçiriyo.aslında kocaman bi kadınım ağrıyada çok dayanıklıyım ama psikoljik benimki işte.37.haftam dün bitti.kız olucak.ne zaman doğar acaba çok merak ediyorum.artık gelsin göriyim istiyorum:) senin kaçıncı haftan
canım verdiğin aydınlatıcı cevaplar için çok teşekkürler.. acaba doğum yaptın mı şu sıralar. doğumu yaptı isen Allah hayırlı uğurlu etsin, hala bekliyorsan da bi avazda kurtulmayı nasip etsin inş. doğum sonrası değerlendirmelerini de bekliyoruz..