Ozel etimed hastanesi ve Ortadogu hastaneleri

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.396
15.716
198
merhaba..
bu iki hastaneden dogum fiyatları hakkında bilgi aldım
ortadogu hastanesinde dogum 2250-2750 arasındaymıs epidural +350 tl sgk muayne 75 lira
etimed hastaneside 2000 lira diyor
bu hastanelerde dogum yapan muayneye gidenler varmı hangisi daha iyidir fikri olanlar paylasırsa sevinirim

merhaba benim kardeşim etimed hastanesinde doğum yaptı ve çok memnun kaldık hemşirelerin ilgisinden doktorumuzdan gece geldik doğum için çok ilgilendiler ertesi günde aynı şekilde bebeğimiz sağlıkla dünyaya geldi ücretleri diğerlerine göre daha iyi bence

Bende Etimed hastanesine gidiyorum..Gayet memnunum..Dr.umuzun ilgisi gayet iyi..Doğumu da burda düşünüyorum

Icim rahatladi:) bana da onerdiler amiyi dediler ama yine fikir almak istedim tesekkurler:)

Bende Etimed hastanesine gidiyorum..Gayet memnunum..Dr.umuzun ilgisi gayet iyi..Doğumu da burda düşünüyorum
Ben daha muayneye gitmedim onumuzdeki haftalarda gidip gorusucem belli bir hafta varmiydi peki bazi hastaneler 20. Haftadan sonra kabul etmiyormus

Ben daha muayneye gitmedim onumuzdeki haftalarda gidip gorusucem belli bir hafta varmiydi peki bazi hastaneler 20. Haftadan sonra kabul etmiyormus
Kabul etmeyeceklerini hiç sanmıyorum canım.. hastaneyi arayıp sorabilirsin tereddütün varsa..

yok öyle bi sorun yaşamadı bi arkadaşım için sormuştuk son hafta olmadığı sürece alıyolarlar diye biliyorum ben

Alıyor özeller bir sıkıntı olmuyor. Burada Doğum yapanlar hangi doktora gitmişler acaba bi bilginiz var mı ben hiç normal Doğum yapan duymadım benim arkadaşım da etimed de Banu hanıma iki sezeryan oldu memnun du ama normal olanı duymadım hiç

arkadaşım emine gül hanımda normal yaptı kardeşimde ahmet beyde normal doğum yaptılar

Ortadoğu hasan kafalıya gidiyorum ücretler dediğin gibi beni cezbeden hasan beyin espirili normal doğum desteklemesi hacettepeyi birincilikle bitirmesi prof olması ve kibirsiz olması. İnsallah doğumu orada yapacağim

orta doğu hastanesinden memnun kalmayan çok kişi tanıyorum yenidoğan yoğun bakımı var mı her ihtimale karşı

muayene ücreti ne kadar etimed te pahalı mı benim de 3.5 senedir bebeğim olmuyor borç harç artık gözümüzü kapatacağız aşılama yaptıran var mı burada?

muayene ücreti ne kadar etimed te pahalı mı benim de 3.5 senedir bebeğim olmuyor borç harç artık gözümüzü kapatacağız aşılama yaptıran var mı burada?
80 tl canım muayene ücreti..10 gün boyunca yapılan işlemlerden para alınmıyor.. aşılama fiyatlarını bilmiyorum.. rahim filmi çektirdinmi? Benimde ilk çocuktan sonra 3 yıl olmadı..Hiçbir sorun da yoktu..aşılama ve tüp bebek olsun dedik artık...Dr. hsg den sonra ona başlarız dedi..1ay sonra kendiliğinden hamile kaldım

çekindim canım 2 sene oldu hayırlısıyla sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım..
bana da dua eder misin ? hamilelerin duaları kabul olur derler şimdi bayrama gitmek bana ızdırap oluyor

Canım benim ederim inşallah tabiki..Rabbim gönlünün dileğini versin..Seni anne yapsın inşallah..Günde 100 defa estağfurullah çek canım..eşine de söyle o da çeksin..Peygamber efendimizin tavsşyesi canım...

Çekerim canım ALLAH RAZI OLSUN sizden de duan için hakkını helal et Rabbim bana da hayırlarla sağlıcakla nasip eder inşallah dün akşam çok ağladım

Çekerim canım ALLAH RAZI OLSUN sizden de duan için hakkını helal et Rabbim bana da hayırlarla sağlıcakla nasip eder inşallah dün akşam çok ağladım
Ağlama kuzum benim yaaa.. Rabbim hepimize bir sınav veriyor..Bu sınavı hakkıyla verenlerden eylesin..Aklıma geldikçe edeceğim canım senin için inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…