C cunos Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 20 Mart 2008 74 0 86 İstanbul 2 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi cunos #1 Merhaba Arkadaslar, ozel gaziosmanpasa /istanbul tup bebek merkezinde tedavi olan,yada deneyimleri olan var mi?bilgi verebilirler mi? tesekkurler
Merhaba Arkadaslar, ozel gaziosmanpasa /istanbul tup bebek merkezinde tedavi olan,yada deneyimleri olan var mi?bilgi verebilirler mi? tesekkurler
C cunos Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 20 Mart 2008 74 0 86 İstanbul 4 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi cunos #2 :) kimse yok galiba
PARXIXS Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2008 351 1 96 İstanbul 4 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi cunos #3 orada Kezban hn iyi bir kadın dr önce ona muayene ol o seni yönlendirir hoşçakal
deryahakan Guru Kayıtlı Üye 11 Haziran 2007 506 6 296 45 Kocaeli 4 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi cunos #4 cunoş cum hala orda yaptırmakla ısrarlımısın dondurulmuşu mu kullanacaksınız? inşallah bu sefer hayırlı haberlerle gelirsin güzelim merakla bekliyorum
cunoş cum hala orda yaptırmakla ısrarlımısın dondurulmuşu mu kullanacaksınız? inşallah bu sefer hayırlı haberlerle gelirsin güzelim merakla bekliyorum
redgat Guru Kayıtlı Üye 18 Nisan 2011 141 2 296 İstanbul 23 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi cunos #5 ben biliyorum o hastaneyi canım çok büyük bir hastane, tüp bebek ünitesi de çok iyi.arkadaşımla gitmiştik dr.muratla görüşmüştük.çok ilgililer arkadaşım da memnun kaldı.ama onun KK hesabı yok sormak istediğin birşey varsa sen yaz, ben ona sorarım
ben biliyorum o hastaneyi canım çok büyük bir hastane, tüp bebek ünitesi de çok iyi.arkadaşımla gitmiştik dr.muratla görüşmüştük.çok ilgililer arkadaşım da memnun kaldı.ama onun KK hesabı yok sormak istediğin birşey varsa sen yaz, ben ona sorarım