Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm canım çok güzeller ellerine sağlık tanesi ne kadar oluyor ve kokulu mu sabunlar ? 200 adet istesek ne kadar zamnda yapabilirsin mesela ve fiyatta nasıl değişim olur adet artınca ? Teşekkürler
yok mu sabunlarımdan beğenen nişanında düğününde kınasında armağan etmek isteyeeeenn![]()
elimden geidiğince uygun fiyatlı yapıcam arkadaşlar![]()
Yaparim tabiki :)merhaba acaba melek şeklinde sabun yapabilir misiniz 30 adet filan olur sanırım :)
Yaparim tabiki :)
Yalniz 17 mayistan 2 hazirana kadar tatile cikiyorum ne zamana istiyorsunuz?
Fiyatlar modele kutulu yada posetli olmasina gore degisiyor canim modele karar verip oyle soyleyebilirim fiyatinieylül için düşünüyorum ben zaman sorunumuz yok sanırım birde fiyatı ne kadar olur :)
Fiyatlar modele kutulu yada posetli olmasina gore degisiyor canim modele karar verip oyle soyleyebilirim fiyatini
bu tarz çalışmaları olanlarda gördüğüm kadarı ilecanim ortalama tane fiyati nedir ?? acil ogrenmem lazim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Her modelin fiyati ayri oluyor canim gramaji degistigi icin begendigin bi model varsa soyleyeyimcanim ortalama tane fiyati nedir ?? acil ogrenmem lazim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.