Özel hastane fiyatları

Huzurstan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
121
45
48
30
Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar Adana'da özel kadın doğum klinik fiyatlarını bilen ve iyi bir doktorla tanışmış olan biri varsa aranızda lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiye kadar hiç iyi bir doktora denk gelmedim ilgi ve alaka sıfır.. şimdiden teşekkürler

Doktor seçimi gercekten cok onemli
Insallah karsiniza tam istediginz gibi sizi anlayan,derdinize derman olacak birileri çikar

Başkent Hastanesi Tayfun Çok. Şimdiye kadar gittiğim en ilgili doktor. Daha önce özel kliniği olan doktora da gitmiştim Tayfun bey daha ilgili geldi bana.

Başkent Hastanesi Tayfun Çok. Şimdiye kadar gittiğim en ilgili doktor. Daha önce özel kliniği olan doktora da gitmiştim Tayfun bey daha ilgili geldi bana.
Teşekkür ederim canım fiyat ile ilgili bilgide verebilir misin? Bide siz ne için gitmiştinşz tam olarak

Medline Nursel arslan Dı galiba birde başkentte Selçuk yetginel. Ben deneyimlemedim ama ikisinide ayrı ayrı başkaları önerdi çok memnun kalmışlar. Ücretleri hakkında bilgim yok

Riskli gebeliğiniz varsa kesinlikle ebru tarım diyorum. Kendi Kliniği var takip için gidiyorum fiyatı normal kadın doğum doktorlarına göre tuzlu şu an 900tl ama her gitmenize organlarına bakıyor tek tek

Devlettekiler ilgilenmiyor doğru düzgün kaç doktor denedim hiç birinden memnun kalmadım özelede imkanları zorlayarak gideceğiz.. teşekkür ederim canım

Devlettekiler ilgilenmiyor doğru düzgün kaç doktor denedim hiç birinden memnun kalmadım özelede imkanları zorlayarak gideceğiz.. teşekkür ederim canım
Kadın doğum olarak devlete bir kez gittim rezaletti. O yüzden imkanı zorlayarak bence özele gitmek dediğin gibi çok mantıklı. Zor oluyor ama bir şekilde oluyor mecburuz. Allah yardımcın olsun.

Ben birinci doğumumu adana Universal Hastanesi'nde yapmıştim sezeryandi beni resmen koyun gibi kesip atmışlar onu anladım ikincide. Eğer sıkıntılı bir gebelik durumunuz varsa kesinlikle ebru tarım derim.ikinci doğumumda gebeligimin başından dogum sonrasina kadar ona gitmistim her olasılığı herseyi en ince ayrıntısına kadar irdeliyor .Ama başkent hastanesinin diğer doktorlarida iyidir

Bebek tedavisi için gitmek istiyorum, o yüzden ilgili olması beni dinlemesi yardımcı olması çok önemli

Bebek tedavisi için gitmek istiyorum, o yüzden ilgili olması beni dinlemesi yardımcı olması çok önemli
İşin boyutu değişir o zaman Ebru hanım perinatolog . Bebek tedavisi içinse başkent hastanesi kışlada prof Dr Bülent haydar Dedeoğlu en iyisi .benim kız kardeşim için tüp bebek öncesi gerekli tedavi ve ameliyatı yapmıştı

Teşekkür ederim canım bakıcam şimdi o doktora da inşallah herşey güzel olur yaa 3 yıldır uğraşıyorum bi tane bile ilgili doktor çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…