Doktor seçimi gercekten cok onemliHerkese hayırlı akşamlar arkadaşlar Adana'da özel kadın doğum klinik fiyatlarını bilen ve iyi bir doktorla tanışmış olan biri varsa aranızda lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiye kadar hiç iyi bir doktora denk gelmedim ilgi ve alaka sıfır.. şimdiden teşekkürler
İnşallah canım Rabbim iyi insanlara denk getirsin hepimiziDoktor seçimi gercekten cok onemli
Insallah karsiniza tam istediginz gibi sizi anlayan,derdinize derman olacak birileri çikar
Amin canim aminİnşallah canım Rabbim iyi insanlara denk getirsin hepimizi
Başkent Hastanesi Tayfun Çok. Şimdiye kadar gittiğim en ilgili doktor. Daha önce özel kliniği olan doktora da gitmiştim Tayfun bey daha ilgili geldi bana.Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar Adana'da özel kadın doğum klinik fiyatlarını bilen ve iyi bir doktorla tanışmış olan biri varsa aranızda lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiye kadar hiç iyi bir doktora denk gelmedim ilgi ve alaka sıfır.. şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim canım fiyat ile ilgili bilgide verebilir misin? Bide siz ne için gitmiştinşz tam olarakBaşkent Hastanesi Tayfun Çok. Şimdiye kadar gittiğim en ilgili doktor. Daha önce özel kliniği olan doktora da gitmiştim Tayfun bey daha ilgili geldi bana.
380 lira muayenesi var ama detaylı inceliyor sulu ultrason yapıyor. Benim tekrarlayan gebelik kayıplarım varTeşekkür ederim canım fiyat ile ilgili bilgide verebilir misin? Bide siz ne için gitmiştinşz tam olarak
Medline Nursel arslan Dı galiba birde başkentte Selçuk yetginel. Ben deneyimlemedim ama ikisinide ayrı ayrı başkaları önerdi çok memnun kalmışlar. Ücretleri hakkında bilgim yokHerkese hayırlı akşamlar arkadaşlar Adana'da özel kadın doğum klinik fiyatlarını bilen ve iyi bir doktorla tanışmış olan biri varsa aranızda lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiye kadar hiç iyi bir doktora denk gelmedim ilgi ve alaka sıfır.. şimdiden teşekkürler
Geçmiş olsun canım Rabbim herkese şifa versin380 lira muayenesi var ama detaylı inceliyor sulu ultrason yapıyor. Benim tekrarlayan gebelik kayıplarım var
Devlettekiler ilgilenmiyor doğru düzgün kaç doktor denedim hiç birinden memnun kalmadım özelede imkanları zorlayarak gideceğiz.. teşekkür ederim canımMedline Nursel arslan Dı galiba birde başkentte Selçuk yetginel. Ben deneyimlemedim ama ikisinide ayrı ayrı başkaları önerdi çok memnun kalmışlar. Ücretleri hakkında bilgim yok
Riskli gebeliğiniz varsa kesinlikle ebru tarım diyorum. Kendi Kliniği var takip için gidiyorum fiyatı normal kadın doğum doktorlarına göre tuzlu şu an 900tl ama her gitmenize organlarına bakıyor tek tek
Kadın doğum olarak devlete bir kez gittim rezaletti. O yüzden imkanı zorlayarak bence özele gitmek dediğin gibi çok mantıklı. Zor oluyor ama bir şekilde oluyor mecburuz. Allah yardımcın olsun.Devlettekiler ilgilenmiyor doğru düzgün kaç doktor denedim hiç birinden memnun kalmadım özelede imkanları zorlayarak gideceğiz.. teşekkür ederim canım
Allahım halden anlayan insanlara denk getirsin...Kadın doğum olarak devlete bir kez gittim rezaletti. O yüzden imkanı zorlayarak bence özele gitmek dediğin gibi çok mantıklı. Zor oluyor ama bir şekilde oluyor mecburuz. Allah yardımcın olsun.
Bebek tedavisi için gitmek istiyorum, o yüzden ilgili olması beni dinlemesi yardımcı olması çok önemliBen birinci doğumumu adana Universal Hastanesi'nde yapmıştim sezeryandi beni resmen koyun gibi kesip atmışlar onu anladım ikincide. Eğer sıkıntılı bir gebelik durumunuz varsa kesinlikle ebru tarım derim.ikinci doğumumda gebeligimin başından dogum sonrasina kadar ona gitmistim her olasılığı herseyi en ince ayrıntısına kadar irdeliyor .Ama başkent hastanesinin diğer doktorlarida iyidir
İşin boyutu değişir o zaman Ebru hanım perinatolog . Bebek tedavisi içinse başkent hastanesi kışlada prof Dr Bülent haydar Dedeoğlu en iyisi .benim kız kardeşim için tüp bebek öncesi gerekli tedavi ve ameliyatı yapmıştıBebek tedavisi için gitmek istiyorum, o yüzden ilgili olması beni dinlemesi yardımcı olması çok önemli
Teşekkür ederim canım bakıcam şimdi o doktora da inşallah herşey güzel olur yaa 3 yıldır uğraşıyorum bi tane bile ilgili doktor çıkmadıİşin boyutu değişir o zaman Ebru hanım perinatolog . Bebek tedavisi içinse başkent hastanesi kışlada prof Dr Bülent haydar Dedeoğlu en iyisi .benim kız kardeşim için tüp bebek öncesi gerekli tedavi ve ameliyatı yapmıştı
Cifter çifter rabbim kucaginizi doldursun inşallah herşey gönlünüzce olsunTeşekkür ederim canım bakıcam şimdi o doktora da inşallah herşey güzel olur yaa 3 yıldır uğraşıyorum bi tane bile ilgili doktor çıkmadı
İnşallah canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsinCifter çifter rabbim kucaginizi doldursun inşallah herşey gönlünüzce olsun
Bana sorduysanız, 3 kaybım varMerhaba, kaç tane kaybınız var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?