- 6 Ağustos 2015
- 738
- 634
- 33
- 40
- Konu Sahibi cadi34cadi
-
Geçen özel hastaneye gittim 200 e yakın ödeme yaptım tam hatırlamıyorum acaba benden de mi fazla aldılar ayrıca memurum sigortam var[/QUOT
Geçen özel hastaneye gittim 200 e yakın ödeme yaptım tam hatırlamıyorum acaba benden de mi fazla aldılar ayrıca memurum sigortam var
kesinlikle fazla almıslardır hıc şüphenız olmasın hatta bence normal kurum faturası varsa elınızde gıdıp ssk ya vermek uzere detaylı medıkal fatura alabılrımıyım dedıgınızde emınım buyuk kısmını iade edeceklerdır.
valla tam bılemem tabı ne kadar alınması gerektıgını ama oyle sınır bozucuydukı bence ıadesını talep edın detaylı medıkal fatura ısteyerekSadece seruma 108 tl gibi bir rakam söylediler. Film çektirdim 20 tl aldılar + muayene ücreti de vardı
Öyle mi, öğrendiğimiz iyi oldu çok teşekkür ederimacilden almadılar benı hatta gidip kbb bolunde sıra bıle bekledım muayne oldum serum baglandı serum ıcıne ıgne katıldı ve bunların hepsının ederı 49 tl miş. her şartta ısteyebılırsınız
AA O KAGIDI BIZE SUNMADILAR SANIRIM KARARLILIGIMI GORDULER ATESIMI BILE UNUTTUM BUNLARLA UGRASIRKENCok benzeri basimiza geldi
Detayli fatura isteyince onumuze bi kagit uzattilar imzalayin dediler
Odeyecegim tutar tedavim oncesi tarafima soylendi izah edildi kabul ediyorum gibi biseyler yaziyodu
İmzalamadik faturada da israrci olunca odedigimiz parayi bize geri verdiler
Oyle calisan hatasi falan degildi
Bizzat hastanenin o gece nobetci sorumlu herneyse hekimiyle gorustuk
Bir daha da gitmedim zaten
Adi sani bilinen bir ozel hastaneydi
Benim artik ozel hastanelere hiiiic guvenim yok
Beni hasta degil de musteri gozuyle goren bir yere gelde canini emanet et
soyguncu gibiler.....
bende kadın doğuma gidiyorum. idrar kültürü için 30 tl istediler. tabi o an bebekten başka bir şey düşünmeyince paşa paşa verdik.
çıkışta sordum neden bu kadar pahalı diye muayene dışında ki ücretler böyle dedi....
sigorta ile anlaşmalı tıp merkezi....[/QUOoyle degıl ıste bız hakkımızı aramadıkca dahafazlasını almaya calısıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?