özel hastane meselesi...önemliiiiiii!!!!!!

ezgi42

selammm...
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
253
1
643
Ankara
hanımlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz?ben 8 haftalık hamile bir bayanım.ben özel hastaneye gitmek istiyorum.eşimse tıp fakiltesi hastanesine gidelim orası araştırma hastanesi daha iyi olur deyip özel hastaneye gitmek istemiyor.eşim cimri biri ama bu konuda da cimrilik göstermesi beni çileden çıkarıyor.sizce özel ile devlet hastanelerine gitmek arasında çok fark varmı?maddi durumumuzda iyi etrafa bakıyorum durumu bizden kötü olanlar bile özel hastaneye gidiyor.üstelik benim yaşım 39. geç yaştaki gebelikler daha riskli biliyorsunuz ve ben daha hamile kalmadan şekerim sınırda çıkıyordu.gebelikle beraber ne olacak kim bilir ve daha başka sorunlarda var.eşime birkaç kez dedim ben özel hastaneye gitmek istiyorum onlar daha iyi ilgilenirler diye ama o tutturdu tıp fak.sine gidelim diye ve bende oraya gitmek istemiyorum çok kalabalık oluyor ve yeterince ilgi olmuyor.bu durumda ne yapmalıyım.özel hastaneye gitmek şartmı yoksa eşimi ikna etmelimiyim..

eşinizin dediği mantıklı, tıp fakülteleri her zaman araştırmacı davranır,

örnek verecek olursam özel hastahanenin bulamadığı sorunumu tıp fakültesi buldu çünkü her tahlilimi güzelce yaptılar,
bence önce tıp fakültesine gidin, içinize sinmezse özel hastahaneye devam edersiniz..

ayrıca riskli bir durumunuzdan ötürü üniversite hastahanesinde profesöre muayene olmanızı, hatta doktorunuzun perinatolog olmasına dikkat etmenizi tavsiye eder, hayırlı, sağlıklı bir gebelik dilerim =)

ayrıca riskli bir durumunuzdan ötürü üniversite hastahanesinde profesöre muayene olmanızı, hatta doktorunuzun perinatolog olmasına dikkat etmenizi tavsiye eder, hayırlı, sağlıklı bir gebelik dilerim =)

canım tşk.eserim iyi dileklerin için.
tıp.fakültesi hastanesinde asistanlar bakıyor hastalara, bir sorun olursa hocalarına soruyorlar.perinatolog oluyormu bu hastanelerde?

Son düzenleme:
örneğin ben yaşadığım sorunum çözülmeyince sivas cumhuriyet üniversitesinin anabilim dalı başkanının muayenehanesini buldum, orda muayene etti, tahlillerim için de beni hastahaneye yönlendirdi, tahlil sonuçlarımı hastahaneden alıp muayenehaneye götürüp orda gösterdim, hangi ilde yaşıyorsunuz ? ona göre araştıralım netten

Bana göre özel hastaneye gidilmeli...
Ben hep özele gidiyorum, çok iyiler hemde iyi araştırıp bakıyolar,,, dr hastalardan bunalmadığı için başdan sağma yapmıyor ,
Nacizane görüşüm...

Back
X