• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel hastanede aşılama olmak istiyorum fakat devlet desteği ile aşılama ilaçlarını almak için heyet raporunu nerden ve nasıl alabilirim açiklamaya bak

duygu7434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2023
521
-26
28
29
Merhaba bu ay Aşılama deneyecektik ilaç fiyatlarını duyunca vazgeçmek zorunda kaldık özel hastane de yapmak istiyorum ama ilaçlar pahalı bu ilaçları nasıl rapor çıkararak Uyguna alabilirim devlet desteğinden faydalanmak istiyorum heyet raporu veriyolarmıs nerden nasıl alınıyo alıp ta özel hastane de aşılamamı olabilir miyim bu konular hakkında hiçbir bilgim yok ne olur yardımcı olabilir misiniz :(

Merhaba bu ay Aşılama deneyecektik ilaç fiyatlarını duyunca vazgeçmek zorunda kaldık özel hastane de yapmak istiyorum ama ilaçlar pahalı bu ilaçları nasıl rapor çıkararak Uyguna alabilirim devlet desteğinden faydalanmak istiyorum heyet raporu veriyolarmıs nerden nasıl alınıyo alıp ta özel hastane de aşılamamı olabilir miyim bu konular hakkında hiçbir bilgim yok ne olur yardımcı olabilir misiniz :(
Aşılama için sperm değerinin %60 üstü olması gerekiyor o sonuca göre özelde yapıyorlar zaten

Back