- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
- Konu Sahibi meryemim40
-
yaa sagol canm beni devlette kurbanlik koyun gibi yani orda sanci cekenleri goruyosun daha kotu oluyosun ebelrn tersligini soylemiyorum bile2011 de ozelde yaptim.doktorum cok iyidi.ebeler de iyidi.sansima dogumhanede iki kisiydik.bana ozeldi.her ayrintiyi konusun.ucret bakimindan da.mesela benim dogum sonrasi komplikasyon olustu.normal ucretin 3 kati odedik.bunun icin de hazirlikli olun.sansiniza yani...
oZelde de ayni yerde sanci cekiyorsun ama sayisi devlet hastanesi gibi olmaz.simdi ben de unv hastanesinde dusunuyorum.hemde sezaryen.ins sag salim kurtuluruz bebislerimizi sagsalim kucaklarimiza alalim insyaa sagol canm beni devlette kurbanlik koyun gibi yani orda sanci cekenleri goruyosun daha kotu oluyosun ebelrn tersligini soylemiyorum bile
insallah canim ozelde daha iyi ilgilenirler daha iyilerdir diye dusunuylrumoZelde de ayni yerde sanci cekiyorsun ama sayisi devlet hastanesi gibi olmaz.simdi ben de unv hastanesinde dusunuyorum.hemde sezaryen.ins sag salim kurtuluruz bebislerimizi sagsalim kucaklarimiza alalim ins
tesekkur ederim evet biraz ilgi istyorum ya devlettekilerin yuzunu cekemiyorum artik tabi herkez oyle degildir ama bazi ebeler sancm oldugunda gittigmde off oda yok dokttor yok diolar uzuluyorum valla2010 yılında özelde doğum yaptım. Sezaryen ile. Tek oda refakatçi kalabilecek yeri vardı. Ayrıca hemşireler hem güler yüzlü hem de çok ilgililerdi. Çocuk doktoru bile gelip ayrıca bebeği kontrol edip bilgi verdi. Bu doğumum da yine özelde olacak. Başka hastane başka doktora gittiğim için..
tesekkur ederim evet biraz ilgi istyorum ya devlettekilerin yuzunu cekemiyorum artik tabi herkez oyle degildir ama bazi ebeler sancm oldugunda gittigmde off oda yok dokttor yok diolar uzuluyorum valla
ne guzel gercekten ben ilk gebeligimde 6 7 aylikken sancim vardi alttan bakti ilk dfa bakiliyo irkildim nevar bunda off hadi falan diye tersledi ebeAnlıyorum canım inan sağlık ocağında bile hemşirem doktorum güler yüzlü çok tatlılar. Ve evet şans işi.. Devlet hastanesine gitmedim açıkçası hamileliğimde hiç ama karşındaki hamile daha dikkatli davranması lazım hepsinin. Ben sezaryen olmama rağmen ebe hep ilgilendi çatı açılması olsun falan.. Şuan ki doktorumdan da memnunum. Hemşiresi de kendi de çok ilgili
ne guzel gercekten ben ilk gebeligimde 6 7 aylikken sancim vardi alttan bakti ilk dfa bakiliyo irkildim nevar bunda off hadi falan diye tersledi ebe
oyle gercekten cok cok zor durumlar yasadim ama allahtan dogum yaptigim gun az da olsa iyilerdi ebelr haklarini yememÇok saçma.. Tamam anlıyorum onları da kaprisli gereksiz çıkışan hasta çok ama onların acısını diğer hastalardan çıkaramazsın yani saçmalık..
ya allah bagislasin ne kadardi fiaytiFiyat olarak da çok uçuk değildi bu arada
ya allah bagislasin ne kadardi fiayti
ya bya olms ek ucret burdada 700 tl mis normal dogum sezeryan 1000 ilkim normaldi ikincide normal olr insallah sagliklica yatis ucreti ne kadar oluyo aceba700 tl normal doğum ücreti + doktor mesai dışı geldiği için 600 tl de ek ücret ödedik. Nöbetçi doktora razı olsaydık onu da ödemeyecektik. Bu arada doğum hafta sonu olduğu için 2 gece kaldık hastanede :)
ya bya olms ek ucret burdada 700 tl mis normal dogum sezeryan 1000 ilkim normaldi ikincide normal olr insallah sagliklica yatis ucreti ne kadar oluyo aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?