ozel hastanede dogum ?

meryemim40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
1.192
890
38
29
arkadaslar ilk dogumum devlet hastanesinde oldu ama bu dogumumu allah izin verirse ozelde yapmak istyorum ozelde dogum yapan varmi ? ilgi alaka nasil orada ? ebeler doktr nasil davraniyo ? kisaca dogum yapan ozetleyebilirmi ?

2011 de ozelde yaptim.doktorum cok iyidi.ebeler de iyidi.sansima dogumhanede iki kisiydik.bana ozeldi.her ayrintiyi konusun.ucret bakimindan da.mesela benim dogum sonrasi komplikasyon olustu.normal ucretin 3 kati odedik.bunun icin de hazirlikli olun.sansiniza yani...

yaa sagol canm beni devlette kurbanlik koyun gibi yani orda sanci cekenleri goruyosun daha kotu oluyosun ebelrn tersligini soylemiyorum bile

yaa sagol canm beni devlette kurbanlik koyun gibi yani orda sanci cekenleri goruyosun daha kotu oluyosun ebelrn tersligini soylemiyorum bile
oZelde de ayni yerde sanci cekiyorsun ama sayisi devlet hastanesi gibi olmaz.simdi ben de unv hastanesinde dusunuyorum.hemde sezaryen.ins sag salim kurtuluruz bebislerimizi sagsalim kucaklarimiza alalim ins

oZelde de ayni yerde sanci cekiyorsun ama sayisi devlet hastanesi gibi olmaz.simdi ben de unv hastanesinde dusunuyorum.hemde sezaryen.ins sag salim kurtuluruz bebislerimizi sagsalim kucaklarimiza alalim ins
insallah canim ozelde daha iyi ilgilenirler daha iyilerdir diye dusunuylrum

2010 yılında özelde doğum yaptım. Sezaryen ile. Tek oda refakatçi kalabilecek yeri vardı. Ayrıca hemşireler hem güler yüzlü hem de çok ilgililerdi. Çocuk doktoru bile gelip ayrıca bebeği kontrol edip bilgi verdi. Bu doğumum da yine özelde olacak. Başka hastane başka doktora gittiğim için..

tesekkur ederim evet biraz ilgi istyorum ya devlettekilerin yuzunu cekemiyorum artik tabi herkez oyle degildir ama bazi ebeler sancm oldugunda gittigmde off oda yok dokttor yok diolar uzuluyorum valla

tesekkur ederim evet biraz ilgi istyorum ya devlettekilerin yuzunu cekemiyorum artik tabi herkez oyle degildir ama bazi ebeler sancm oldugunda gittigmde off oda yok dokttor yok diolar uzuluyorum valla

Anlıyorum canım inan sağlık ocağında bile hemşirem doktorum güler yüzlü çok tatlılar. Ve evet şans işi.. Devlet hastanesine gitmedim açıkçası hamileliğimde hiç ama karşındaki hamile daha dikkatli davranması lazım hepsinin. Ben sezaryen olmama rağmen ebe hep ilgilendi çatı açılması olsun falan.. Şuan ki doktorumdan da memnunum. Hemşiresi de kendi de çok ilgili

ne guzel gercekten ben ilk gebeligimde 6 7 aylikken sancim vardi alttan bakti ilk dfa bakiliyo irkildim nevar bunda off hadi falan diye tersledi ebe

Ben bu yaz istanbulda özel hastanede doğum yaptım. Sancımı kendi yatışımın yapıldığı odamda yaşadım sonra 9 cm açılma olunca doğumhaneye aldılar. Ebemiz çok tatlı bir kızdı, doktorum da mesai dışı olarak evden geldi. Hastane personeli de güler yüzlü ve ilgiliydi.

Fiyat olarak da çok uçuk değildi bu arada

ne guzel gercekten ben ilk gebeligimde 6 7 aylikken sancim vardi alttan bakti ilk dfa bakiliyo irkildim nevar bunda off hadi falan diye tersledi ebe

Çok saçma.. Tamam anlıyorum onları da kaprisli gereksiz çıkışan hasta çok ama onların acısını diğer hastalardan çıkaramazsın yani saçmalık..

ya allah bagislasin ne kadardi fiayti

700 tl normal doğum ücreti + doktor mesai dışı geldiği için 600 tl de ek ücret ödedik. Nöbetçi doktora razı olsaydık onu da ödemeyecektik. Bu arada doğum hafta sonu olduğu için 2 gece kaldık hastanede :)

ya bya olms ek ucret burdada 700 tl mis normal dogum sezeryan 1000 ilkim normaldi ikincide normal olr insallah sagliklica yatis ucreti ne kadar oluyo aceba

ya bya olms ek ucret burdada 700 tl mis normal dogum sezeryan 1000 ilkim normaldi ikincide normal olr insallah sagliklica yatis ucreti ne kadar oluyo aceba

2 gece olmasına rağmen ek ücret vermedik canım. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın evladını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…