özel hastaneler de doğumun ücretini sigorta kaçta kaçını sağlıyo?

SUTASAYRAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
2.950
24
0
Kızlar 4 haftalık hamileyim biliyosunuz...ama bizim şuan sigortamız yok...eşimin sigortası vardı ama iş bitince sigortada kesildi..eşim kpss ye girdi ekim gibi atamalar olur die düşünüyoruz...puanı atanması için yeterli...ozmana kadar bende en fazla 4 aylık hamile olurum....yani sıkıntılı bi dönemdeyiz anlicağınız....benim doğumum yaklaşana kadar heralde sigortamız olur die düşünüyorum...eşim üniversite mezunu inanın üniversite mezunlarına bu istanbul ortamında iş olanakları yok kadar az...zaten en fazla 3 ay daha sıkıntı çekeriz ama şuan sigortamızın olmaması çok kötü oldu...sigortamızı da yatıramadık...
asıl sorum şu inş.doğumuma kadar bu sorun çözülürde bende özel ve güzel bi hastanede doğum yapabilirim...eğer özelde doğum yaparsam sigorta hastane ücretinin kaçta kaçını ödüyo...
bilginiz varsa benide bilgilendirin kızlar...

tahminen ne kadar bi ücret ödemem gerekir??

Son düzenleme:
birde en son 26 mayıs ta adet gördüm şuan kaç haftalık hamileyim acaba?4 haftalıktır die düşünüyorum ama yanılıyomuyum...daha doktora gitmedim birazdaha bekliyim diyorum

8 hafta 4 günlük gebesin canım doktora gitsen iyi olur kalp atışlarını bile duyabilirsin hayırlısı olsun.Hastanelere gelince her özel hastanenin doğum fiyatları farklı mesela ben sezeryan 1000 tl ödedim ssk indirimli normali 1800 tl olduğunu söylemişlerdi.
ayrıca sen şimdilik bunları değil bebeğini düşün eşin elbet işe yerleşir ssk başlar daha çok var.....

Son düzenleme:
8 hafta 4 günlük gebesin canım doktora gitsen iyi olur kalp atışlarını bile duyabilirsin hayırlısı olsun.Hastanelere gelince her özel hastanenin doğum fiyatları farklı mesela ben sezeryan 1000 tl ödedim ssk indirimli normali 1800 tl olduğunu söylemişlerdi.
ayrıca sen şimdilik bunları değil bebeğini düşün eşin elbet işe yerleşir ssk başlar daha çok var.....

evt ama kontrole bile 100 lira vermem gerekicek şu durumda bu çok mümkün değil ama doktora gidicem kuşum tşk ederim ağzına eline sağlık kuşum

Back
X