• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel Hastaneler tuzak mi

deryarasim

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
7
6
6
35
Kizlar slm 1 hafta önce yumurtalarim toplandı ama ağrım geçmek bilmiyor tualete çıkarken zorluk yaşıyorum bugün hastaneye gittim yumurta büyütmek için verdiği cetrotide şimdi de kucultmek için verdi bide kullanmak zorundasın diyor özel hastane olduğu için para kazanma peşindemi anlamadım bana yardım edin

Bi igne ile senden çok para kazanmaz cnm içine vesvese düşürme doktorunu dinle bence ..

deryarasim deryarasim bende de ağrı çok fazla oldu. İdrarımı yaparken ağrı daha da katlanıyordu. 1 hafta kafar sürdü. Ağrı kesici olarak sadece parol vermişti doktorum. İlaç içmeyi hiç sevmeyen biri olarak dayandım direndim parolu bile içmedim.. Ağrıların çok dayanılmayacak kadar fazla olduysa doktoruna güven bence de. İçin rahat değilse başka bir doktora daha görün istersen.. Çok geçmiş olsun

deryarasim deryarasim bende de ağrı çok fazla oldu. İdrarımı yaparken ağrı daha da katlanıyordu. 1 hafta kafar sürdü. Ağrı kesici olarak sadece parol vermişti doktorum. İlaç içmeyi hiç sevmeyen biri olarak dayandım direndim parolu bile içmedim.. Ağrıların çok dayanılmayacak kadar fazla olduysa doktoruna güven bence de. İçin rahat değilse başka bir doktora daha görün istersen.. Çok geçmiş olsun[/QUOTE
Ben gece fenalasip hastaneye gittim de bana ilaç falan bile yazmadı ben sağlık ocağından yazdırdım parolu çok ilgisiz bi doktora düştüm ya bide özel olcak

Back
X