xruyax Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2011 1.041 504 133 İstanbul 14 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi xruyax #1 fazla ilgilenemedigim icin yavru tavsanimiza iyi bakabilecek bir aile ariyorum. balkon veya bahcesi olan rahatca koşabilmesi hareket edebilmesi icin. Tavşanım daha yavru ve erkek, üç aylık iç parazit ilacı kullanıyoruz hiç bir hastaligi yok. cok oyuncu. tüm aksesuarları da beraberinde verilecektir. LÜTFEN SADECE İSTANBUL İÇİ olanlar yazsın sehir disina gönderim yapamam Fotoğraf ve daha ayrıntılı bilgi için lütfen özelden iletşime geçiniz
fazla ilgilenemedigim icin yavru tavsanimiza iyi bakabilecek bir aile ariyorum. balkon veya bahcesi olan rahatca koşabilmesi hareket edebilmesi icin. Tavşanım daha yavru ve erkek, üç aylık iç parazit ilacı kullanıyoruz hiç bir hastaligi yok. cok oyuncu. tüm aksesuarları da beraberinde verilecektir. LÜTFEN SADECE İSTANBUL İÇİ olanlar yazsın sehir disina gönderim yapamam Fotoğraf ve daha ayrıntılı bilgi için lütfen özelden iletşime geçiniz
Sarisekerannesi Guru Kayıtlı Üye 18 Ocak 2012 8.282 3.937 448 9 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi xruyax #2 xruyax .!.: fazla ilgilenemedigim icin yavru tavsanimiza iyi bakabilecek bir aile ariyorum. balkon veya bahcesi olan rahatca koşabilmesi hareket edebilmesi icin. Tavşanım daha yavru ve erkek, üç aylık iç parazit ilacı kullanıyoruz hiç bir hastaligi yok. cok oyuncu. tüm aksesuarları da beraberinde verilecektir. LÜTFEN SADECE İSTANBUL İÇİ olanlar yazsın sehir disina gönderim yapamam Fotoğraf ve daha ayrıntılı bilgi için lütfen özelden iletşime geçiniz Genişletmek için tıkla... Çok uzun zaman ılmus ama duruyorsa ben isterim
xruyax .!.: fazla ilgilenemedigim icin yavru tavsanimiza iyi bakabilecek bir aile ariyorum. balkon veya bahcesi olan rahatca koşabilmesi hareket edebilmesi icin. Tavşanım daha yavru ve erkek, üç aylık iç parazit ilacı kullanıyoruz hiç bir hastaligi yok. cok oyuncu. tüm aksesuarları da beraberinde verilecektir. LÜTFEN SADECE İSTANBUL İÇİ olanlar yazsın sehir disina gönderim yapamam Fotoğraf ve daha ayrıntılı bilgi için lütfen özelden iletşime geçiniz Genişletmek için tıkla... Çok uzun zaman ılmus ama duruyorsa ben isterim
xruyax Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2011 1.041 504 133 İstanbul 16 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi xruyax #3 tugceserdar .!.: Çok uzun zaman ılmus ama duruyorsa ben isterim Genişletmek için tıkla... malesef geriye sadece kafesi kaldi :)
tugceserdar .!.: Çok uzun zaman ılmus ama duruyorsa ben isterim Genişletmek için tıkla... malesef geriye sadece kafesi kaldi :)
Sarisekerannesi Guru Kayıtlı Üye 18 Ocak 2012 8.282 3.937 448 16 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi xruyax #4 xruyax .!.: malesef geriye sadece kafesi kaldi :) Genişletmek için tıkla... Bende diğer ilandan muhabet kusu sahiplendim zaten cok teşekür ederim
xruyax .!.: malesef geriye sadece kafesi kaldi :) Genişletmek için tıkla... Bende diğer ilandan muhabet kusu sahiplendim zaten cok teşekür ederim