özel keçiören hastanesi

qwert

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
1.179
5
683
Ankara
merhaba arkadaşlar 6 haftalık hamileyim
hastane araştırıyorum doğum için
buğün keçiören hastanesine gittim muayeneye doktoru beğendim ama doğum anasıl olur
odalar nasıl ilgi alaka nasıl yardımlarınızı bekliyorum

öncelikle tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına alırsın bebişini
seni caydırmak gibi olmasın ama ben pek beğenmedim o hastaneyi özellklede çocuk bölümünü
birde sözde ssk ya falan bakıyorlar ama özellikle ek ücret çıkarıyorlar haberin olsun

cnm hayırlı olsun itek arkadasımızın dedi gibi caydırmak gibi olmasın ama bende gittim oraya ve hiç memnun kalmadım cocuk bölümüne falan bakmadım bilmiyorum ama hem hastane temiz degil hemde ultrason makinaları cok eski bebegi göremiyosun bi türlü hatta orda bebek varmı yokmu onu bile göremiyosun karartı görüyosun sadece 15 haftalıkken gitmiştim bebegin cinsiyetini göremedi sonra zaten hastane temiz degil doktorun odası kötü ultrason makinası kötü diye güven hastanesine gittim öncedende oraya gidiyodum ama doktorum degişti diye keçiörene gitmiştim orda durum böyle olunca geri dönüs yaptım güven hastanesine aynı gün gittim güven hastanesine hem bebegimi gördüm heme cinsiyetini ögrendm hemde cok temiz yine arastır tabi sen bilirsin ama ben oraya gitme derim ..tekrar hayırlı olsun bebişin:ecrin_bebek:

teşekkür ederim arkadaşlar
benim aklımdaki hastanede ya güven yada akay hast
benim sabah kanamam oldu
en yakın hastanede orası olduğu için gitmiştim
bi soruyum bakalım dedim
tekrar teşekkür ederim aklımın bir köşesinde kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…