tizbe kurabiyedeyince Kayıtlı Üye 23 Şubat 2011 134 0 46 Eskişehir 9 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tizbe #1 Kişiye özel kurabiyeler tasarlıyorum, Sevgilinize sürpriz olabilir, nişan - düğün - kına gecesi konseptli olabilir, diş buğdayı için olabilir, aklınıza gelen her şey olabilir. Bir kaç örnek göstermek istiyorum ama dosya boyutu sığmıyor maalesef, yükleyebildiklerimi yükleyeceğim. Yorumları merakla bekliyor olacağım. :) Şimdilik sadece iki tane yükleyebildim malesef. :s
Kişiye özel kurabiyeler tasarlıyorum, Sevgilinize sürpriz olabilir, nişan - düğün - kına gecesi konseptli olabilir, diş buğdayı için olabilir, aklınıza gelen her şey olabilir. Bir kaç örnek göstermek istiyorum ama dosya boyutu sığmıyor maalesef, yükleyebildiklerimi yükleyeceğim. Yorumları merakla bekliyor olacağım. :) Şimdilik sadece iki tane yükleyebildim malesef. :s
sevgi_kartal Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 1.569 26 158 9 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tizbe #2 tizbe .!.: Kişiye özel kurabiyeler tasarlıyorum, Sevgilinize sürpriz olabilir, nişan - düğün - kına gecesi konseptli olabilir, diş buğdayı için olabilir, aklınıza gelen her şey olabilir. Bir kaç örnek göstermek istiyorum ama dosya boyutu sığmıyor maalesef, yükleyebildiklerimi yükleyeceğim. Yorumları merakla bekliyor olacağım. :) Eki Görüntüle 599667 Eki Görüntüle 599663 Şimdilik sadece iki tane yükleyebildim malesef. :s Genişletmek için tıkla... merhaba ben söz için yaptırmak istyiorum ek olrak resim ekliyorum. 100 adet için fiyat verebilirmisiniz.özeldem msj atabilirsiniz.
tizbe .!.: Kişiye özel kurabiyeler tasarlıyorum, Sevgilinize sürpriz olabilir, nişan - düğün - kına gecesi konseptli olabilir, diş buğdayı için olabilir, aklınıza gelen her şey olabilir. Bir kaç örnek göstermek istiyorum ama dosya boyutu sığmıyor maalesef, yükleyebildiklerimi yükleyeceğim. Yorumları merakla bekliyor olacağım. :) Eki Görüntüle 599667 Eki Görüntüle 599663 Şimdilik sadece iki tane yükleyebildim malesef. :s Genişletmek için tıkla... merhaba ben söz için yaptırmak istyiorum ek olrak resim ekliyorum. 100 adet için fiyat verebilirmisiniz.özeldem msj atabilirsiniz.
tizbe kurabiyedeyince Kayıtlı Üye 23 Şubat 2011 134 0 46 Eskişehir 9 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tizbe #3 Merhaba, Öncelikle mutluluklar dilerim,özel mesaj yollayamıyorum şimdilik ama bana mail adresinizi iletebilirseniz hemen bununla ilgili bir mail atabilirim. :)
Merhaba, Öncelikle mutluluklar dilerim,özel mesaj yollayamıyorum şimdilik ama bana mail adresinizi iletebilirseniz hemen bununla ilgili bir mail atabilirim. :)
tizbe kurabiyedeyince Kayıtlı Üye 23 Şubat 2011 134 0 46 Eskişehir 9 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tizbe #4 Sevgili zehra_ist , Eniyisi xxxxxxxxxxxxxxxxx adresinden yazışalım, bu adrese bir mail atman yeterli ,tüm süreçlerle ilgili oradan en kısa zamanda bilgi yolllarım. :) Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2013
Sevgili zehra_ist , Eniyisi xxxxxxxxxxxxxxxxx adresinden yazışalım, bu adrese bir mail atman yeterli ,tüm süreçlerle ilgili oradan en kısa zamanda bilgi yolllarım. :)
sifaa Mucize Prenseslerim Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2009 11.309 137 413 14 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tizbe #5 Konunuz İlgili Bölüme Taşınmıştır
H hskhsk Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Ocak 2013 102 0 96 İstanbul 7 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tizbe #6 tizbe .!.: Kişiye özel kurabiyeler tasarlıyorum, Sevgilinize sürpriz olabilir, nişan - düğün - kına gecesi konseptli olabilir, diş buğdayı için olabilir, aklınıza gelen her şey olabilir. Bir kaç örnek göstermek istiyorum ama dosya boyutu sığmıyor maalesef, yükleyebildiklerimi yükleyeceğim. Yorumları merakla bekliyor olacağım. :) Eki Görüntüle 599667 Eki Görüntüle 599663 Şimdilik sadece iki tane yükleyebildim malesef. :s Genişletmek için tıkla... Çok başarılı tebrikler
tizbe .!.: Kişiye özel kurabiyeler tasarlıyorum, Sevgilinize sürpriz olabilir, nişan - düğün - kına gecesi konseptli olabilir, diş buğdayı için olabilir, aklınıza gelen her şey olabilir. Bir kaç örnek göstermek istiyorum ama dosya boyutu sığmıyor maalesef, yükleyebildiklerimi yükleyeceğim. Yorumları merakla bekliyor olacağım. :) Eki Görüntüle 599667 Eki Görüntüle 599663 Şimdilik sadece iki tane yükleyebildim malesef. :s Genişletmek için tıkla... Çok başarılı tebrikler
tizbe kurabiyedeyince Kayıtlı Üye 23 Şubat 2011 134 0 46 Eskişehir 9 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tizbe #7 hskhsk .!.: Çok başarılı tebrikler Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. :)
makule37 Mutluolmayaçalışanmutsuz Kayıtlı Üye 25 Aralık 2012 590 40 118 12 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tizbe #8 çok güzelmiş canım ya ellerine saglk datlumm
tizbe kurabiyedeyince Kayıtlı Üye 23 Şubat 2011 134 0 46 Eskişehir 13 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tizbe #9 makule37 .!.: çok güzelmiş canım ya ellerine saglk datlumm Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, mutlu oldum beğenilmesine.
makule37 .!.: çok güzelmiş canım ya ellerine saglk datlumm Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, mutlu oldum beğenilmesine.