Öncelikle merhabalar. Ben avukat değilim ama senin başına gelen olayın aynısını bende yaşadım arkadaşım. Biliyorsun Edu Time ile English Time aynı firmalar hemen hemen.. Geçen sene Ağustos ayında ben ve erkek arkadaşım İngilizce eğitimi için English Time'a kayıt olduk. Aynı şekilde senin gibi biz de Bank Pozitiften kredi çektik... English Time çalışanları binbir palavrayla bizi kandırdılar. 1 hafta sonra kurs açılacak dediler ama yalandı tabi. Aylar geçti kurs açılmıyor artık iyice sinirlerimiz bozulmaya başlamıştı çünkü Kasım ayı gelmişti düşün yani halen ortada bişey yoktu. Şimdi burada ismini veremeyeceğim bir siteye English Time'ı şikayet ettik. Cevap vermediler. Sonra bizimle aynı sorundan mağdur olan birini bulduk. Bize bir avukat önerdi, bu avukat sürekli bu tip davalara giriyormuş ve çok tecrübeliymiş.. Evimize çok uzak olmasına rağmen bu haksızlığı ve düzenbazlığı English Time'ın yanına bırakmamak için avukatı bulduk , anlaştık ve sonunda paramızı iade aldık. İnan bana bu konularda tecrübeli bir avukata danışmaktan başka çaren yok arkadaşım. Yalnız her avukat bu konularda bilgi sahibi değil.. Canım uğraşmazsan kurs hiçbir şekilde sözleşmeni iptal etmez.. Ancak ölürsen iptal ediyorlar!! Senin ve benim gibi o kadar çok mağdur insan var ki bu konuda..