Özel Levent Hastanesi !!

Ewet stres çok önemli oglen eşimle sperm tahlili için gittik düzen lab. Gelirken kavga ede ede geldik ya evde kurt olan adam orda kuzu oldu ya yok konsantre olamadım yok gerginim yok ortam söyle böyle die die bi sperm örneği bile vermeyi beceremedi ya. Yarın ogleden sonra sonuç cikacakmis sonuca göre sonuç çok kötü çıkarsa tekrar vercez sperm örneğini

Ewet stres çok önemli oglen eşimle sperm tahlili için gittik düzen lab. Gelirken kavga ede ede geldik ya evde kurt olan adam orda kuzu oldu ya yok konsantre olamadım yok gerginim yok ortam söyle böyle die die bi sperm örneği bile vermeyi beceremedi ya. Yarın ogleden sonra sonuç cikacakmis sonuca göre sonuç çok kötü çıkarsa tekrar vercez sperm örneğini
Hadi yaa kötü olmuş :( ama benim eşimde çıktıktan sonra çok morali bozulmuş ve kendini çok kötü hissetmişti. Eve gidene kadar hiç konuşmadı. İnşallah sonuç için yeterli olur da bari tekrar aynı stersi yaşamazsınız :(

Tüh ya üzüldüm
Günde iki klomen verdi. Adetin ikinci günü başlattı. Erken değil mi yaaa ? Senin durumunda aşılama gebelik şansını çok çok arttırmaz, masrafını arttırır ama geldiğinizde konuşuruz yazmış. Başlayayım bari klomene yarın. Haftaya perşembe kontrole çağırdı. Belki direkt aşılama yapalım diyebilirim konuşmanın şekline göre.
Sizin sonuçlar çıktı mı ??

Klomen kullanama zamanını tam bilmiyorum ben ama doktor ole dedi ise ole kullan canım bu ayda ole dene istersen
Benim sonuçları ogleden sonra hostermeye gidicem doktora eşimin ki 1 den sonra cikacakmis onla birlikte götürcem kadın doğum doktoru sperm testini yorumlayabiliir mi ki ya illa urolog görmesi mi lazım

Klomen kullanama zamanını tam bilmiyorum ben ama doktor ole dedi ise ole kullan canım bu ayda ole dene istersen
Benim sonuçları ogleden sonra hostermeye gidicem doktora eşimin ki 1 den sonra cikacakmis onla birlikte götürcem kadın doğum doktoru sperm testini yorumlayabiliir mi ki ya illa urolog görmesi mi lazım
Yorumlar canım. Hatta eşiminkini de benim doktorum yorumlamıştı. Hatta bu sitedeki çoğu kişi bile yorumluyor zaten :KK76: Uzman olacağız hepimiz yakında :KK52:

Haber ver bana da inşallah her şey güzel çıkar ...

Canım doktora gittim hormon tahlili için sonuç gayet güzel hiç bi sorun yok normal değerler dedi. Bebek olmuyo deyince rahim filmi çektirmen gerek dedi bana ... eşimin sonucunu gösterdim eşimin Morfolojisi çok düşük çıktı yüzde 30 olması gerekirken yüzde 5 çıktı sonuç buda kötü baya dedi bu durumda eşimin değerlerini yukseltmem lazım benim iki ay boyunca eşime keçi boynuz u vitamin fln vermeyi düşünüyorum forumları okuyup bi bakiyim neler yapmışlar die iki ay sonra tekrar eşime tahlil yaptircaz bend ozaman rahim filmi cektiririm ozaman hem 6. Ay dolmuş oluyo benim kadına ben 4 ay oldu demedim 6 ay oldu demiştim ole bende durumlar canım. ..

Bizim tahlil eşimin Who sisteme göre yapılmış kruger e göre yaptırın dedi o daha ayrıntılı imiş bakalım iki ay eşim yogun bi bakıma sokmam lazım dünden spora başladık allahım hersey bebek için

Canım doktora gittim hormon tahlili için sonuç gayet güzel hiç bi sorun yok normal değerler dedi. Bebek olmuyo deyince rahim filmi çektirmen gerek dedi bana ... eşimin sonucunu gösterdim eşimin Morfolojisi çok düşük çıktı yüzde 30 olması gerekirken yüzde 5 çıktı sonuç buda kötü baya dedi bu durumda eşimin değerlerini yukseltmem lazım benim iki ay boyunca eşime keçi boynuz u vitamin fln vermeyi düşünüyorum forumları okuyup bi bakiyim neler yapmışlar die iki ay sonra tekrar eşime tahlil yaptircaz bend ozaman rahim filmi cektiririm ozaman hem 6. Ay dolmuş oluyo benim kadına ben 4 ay oldu demedim 6 ay oldu demiştim ole bende durumlar canım. ..
Çok iyi sevindim canım bak doktor da normal demiş :) benim eşimin sperm değerlerinde sıkıntı olmamasına rağmen yine de keçi boynuzu özütü kullanıyor sabahları. Yeme içme çok önemli erkeklerde kuru yemiş vs. Hatta ilişkiden önce türk kahvesi içip, bitter çikolata yesinler diyorlar. Ben bir kere denedim. Gel gör ki bende sonuç değişmedi. İnşallah sizde işe yarar canım...

Nasip ya allah ol desin yeter. Forumda sıfır morfoloji ile hamile kalanlar varmış bakalım Ayy gelirken aktardan kuru yemişler keçi boynuzu derken her gördüğümü aldım adam iki ay boyunca kaç kilo olur acaba okadar kuru yemişle fln iki ay yoğun bakım olcak bakalım

Yakın zamanda Şebnem hanıma giden var mı ? SGKlı muayene ücretleri ne kadar acaba ?

Arkadaslar oncelıkle ıyıaksamlar...
Ben 6 aralıkta Ozel levent hastanesınde sezeryanla cok sukur olsn rabbıme kuzumu kollarıma aldım...
Bugune kadar hıc bır ozel hastaneden bu kadar memnun kalmamıstık...Doktorlarından ebelerıne hemsırelerınden hastabakıcılarına kadar personelıyle harıka bır hastane...
Inanılmaz memnun kaldık..
bu hastanede gercektn personelin hepsı cok gulec yuzluleler...Resmen hastayla arkadas gıbıler...Guler yuzlerı helede saglıgınızla yakından olan ılgılerı harıka...
Benkı hastane ortamından ve dogumdan ınanılmaz korkan bır ınsandım fakat bu hastaneye gıderken gule oynaya gıdıyordum...
Rabbım dusurmesın bır sorununuz olursa yada hamıle kalırsanız yakınınızdaysa eger gercekten bu hastaneyı tercıh edın derım...
Inanın bana cok cok daha luks olan hastanelere bın basar burası her yonuyle...
Doğum doktorum Şebnem ÖNSEL cok hos bır kadın ve cok ılgılı zekı ve super tecrubelı bır kadın masallah ..:):)

Ben derımkı yakınınızdaysa bu hastaneyı tercıh edın ...
Benden soylemesı...Pısman olmayacaksınız....
:asigim:

Merhabalar. Bende 1 aylık hamileyim ve doktor seçimi olarak arkadaşım bana Şebnem Hanımı önerdi. Umarım burda anlattıklarınız gibidir. Yani inşallah bende o konuda şanslı olurum. Yorumlar içimi rahatlattı. Sonuçta bu riskli bir iş ve insan resmen kendini ve çocuğunu emanet etmiş gibi oluyor. Birde ilk çocuğum olucak Allah nasip ederse. Yarın gidicem bakalım neler diyecek. dua edin lütfen .

Birde sizlere sorum var . Genelde tam kan sayımı falan istiyorlarmış ben 2 gün önce yaptırdım öyle gidicem bir sorun olmaz dimi ? Yani niye daha öncesinden yaptırdın gibi ?

Back
X