özel mesajlar

Wolfsrain

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
113
5
48
İstanbul
arkadaşlar benim merak ettiğim bir durum var kendi facebookum olmadığı için bilmiyorum ama yakın bir arkadaşımın eski sevgilisi kızı ona yazdığı özel mesajları ortak arkadaşlarına göstermekle tehdit ediyor hukukcu arkadaşlar özellikle yardımcı olabilir mi birisine attığımız her türlü özel mesajın paylaşılarak kendisini toplum içinde zor duruma düşürmek suçmudur ve herhangi bir yaptırımı varmıdır?hesabı kalıcı olarak silerse karsı tarafın gelen kutusundada mesajlar silinir mi?

arkadaşlar benim merak ettiğim bir durum var kendi facebookum olmadığı için bilmiyorum ama yakın bir arkadaşımın eski sevgilisi kızı ona yazdığı özel mesajları ortak arkadaşlarına göstermekle tehdit ediyor hukukcu arkadaşlar özellikle yardımcı olabilir mi birisine attığımız her türlü özel mesajın paylaşılarak kendisini toplum içinde zor duruma düşürmek suçmudur ve herhangi bir yaptırımı varmıdır?hesabı kalıcı olarak silerse karsı tarafın gelen kutusundada mesajlar silinir mi?

hayır mj silinmez ama şunu yapabilirsiniz: o kişinin facene bi kaç farklı face hesabından şikayet ederseniz hesabı kapanır ve dolayısıyla mjlarada bidaha ulaşamaz ama msn boyutunu bilmiyorum anlamam ondan

Bildiğim kadarıyla Mesajlar kalır silinmez :26:

mesajlar silinmez ama kalici olarak silerse facebook user olarak gorunur. arkadasin da inkar yoluna gidebilir.

göstermek sucmu bilmem hukukcu degilim ama hesabi kapatsada mesajlar silinmez fakat ismi silinir orda ismi yerine facebook kullanicisi yazar :31:

hayır mj silinmez ama şunu yapabilirsiniz: o kişinin facene bi kaç farklı face hesabından şikayet ederseniz hesabı kapanır ve dolayısıyla mjlarada bidaha ulaşamaz ama msn boyutunu bilmiyorum anlamam ondan

evet buda olabilir surekli sikayet edilirse facesi kapatilabilir.. :31:

mesajlar silinmez arkadasının mesajlarında cinsel içerikli konuşmalar var büyük ihtimal o yuzden korkuyo zor bir durum cidden face sini şikayet edip kapattırsa desek karşı taraf akıl etmişse çoktan kopyasını almıştır konuşmaların. özel hayatın gizliligine müdaheleden bi yaptırımı olabilir şikayette bulunsun...

Back
X