Doğuma Hazırlık Özel mi devlet mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

muge13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2021
15
5
1
30
Ben ilk kez doğum yapıcam ama özel hastane mi olmalı devlet hastanesi mi bilmiyorum çok kararsızım açıkçası hangisi seçmeliyim

Ben ilk kez doğum yapıcam ama özel hastane mi olmalı devlet hastanesi mi bilmiyorum çok kararsızım açıkçası hangisi seçmeliyim
Özel de fiyat araştırması yapmanı tavsiye ederim bende özele gidiyirum doğum paketi 25 bin dedi bnde araştırma içindeyim devlet pek istemiyorum bir sene gittim gebe olmadan önce it gibi azalamalari sen şikayetin ne takip surelerinde bile sana ters ters davranmaları her defasında muamele gördüğümden devlete gitmek istemiyorum özelde benim gittim yerde hamile kalamdan kaldım zaman da takip ettim yerde yapicam 25 bin fiyatı bakalım başka bı yer bulursam ora da olabilir şuan yakın çevre de ariyo sorusturuyo

Sadece doğuma para verilmiyor mu özelde 25 bin paket herhalde anladıgım yarın eşimle bir dolancaz ama şimdi ben devlette muayene oluyorum doktorum çok tatlı ilgili ama ben doğuma gidince bu doktor mu olacak sonra doğurunca ben hadi kalk git muamelesi mi görcem hiç bilmiyorum

Selammm,Benim iş arkadaşım komşu ilçedeki devlet hastanesinde yaptı.çok memnun kaldı.zaten iyi bir devlet hastanesiydi.bende devlete gitmek istiyordum ama işten izin almak göze batıyor diye özele gidiyorum.yani iyi bir devlet hastenesi bulursanız bence düşünmeyin.
Bu arada 25 bin nedir ya😳

Back
X