özel mi devlet mi

shrink_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
103
31
123
35
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
dogumu nerde yaptınız, özel mi devlet mi? ben normal dogum yapmak istiyorum. ama özeller sanki daha çok sezeryana yönlendiriyor. sizin tercihleriniz neler olmuştu?

ben bodrumda devlet hastanesınde yaptım doktorum ve ben normal taraftarıydık ama son anda kordon dolanması nedenıyle sezeryana gırdım acıl olarak ve doktorum ıcapcı olmadıgından yanı o gun amelıyata gıremeyecegınden farklı bı doktorla grdım amelıyata cok cok cok pısmanım bu devırde ya adamın olacak yada paran yoksa malesef rasgele yapılıyor aynı hastanede hastanede hemsıre olan bı arkadasım sezeryanla dogum yaptı o amelıyattan 10 gun sonra partıye gıdebılecek kadar ıyı ve ayaktaydı ben dogum yapalı 20 gun oldu ve hala gulerken oksururken karnımın acıdıgını hıssedıyrum karar senın:50:

merhaba arkadaşlar,
dogumu nerde yaptınız, özel mi devlet mi? ben normal dogum yapmak istiyorum. ama özeller sanki daha çok sezeryana yönlendiriyor. sizin tercihleriniz neler olmuştu?

öncelikle iyi ve güvenilir bi doktor. kesinlikle doktorun iyi ve ilgili olmalı ben henüz doğum yapmadım ama kötü doktor ve kötü personel den ağzım yandı. özel de olsa devlet de olsa doktor tercihini çok iyi yapmalısın canım

teşekkürler arkadaşlar Rabbim ii doktorlarala karşılaştırsın hepimizi, kafam cok karışık gerçekten.

Back
X