Özel Nisa Hastanesi. Asiye Uzun da Tedavi görüyorum. Üniversite hastanesi medipol e banu hanıma sevk etti rapor Çıkartmak için
Sökülmeyi bekliyorum Ondan sonra işlemlere başlayacağız Allahın İzni ile..
Arkadaşlarım ile birlikte Burda Duygularımızı, Sevinçlerimizi, üzüntülerimizi
Paylaşmak isterim...
Saol bitanem iyiyim. Uğraşıyorum işte doktor doktor koşuşturmaca.. Sen nasılsınBebeğin ve sen önemlisin.. Cinsiyeti belli oldumu?napıon kız gorusmeyelı asılamaya baslıomusun ıns hayırlısı olur canımm
Saol bitanem iyiyim. Uğraşıyorum işte doktor doktor koşuşturmaca.. Sen nasılsınBebeğin ve sen önemlisin.. Cinsiyeti belli oldumu?
Araştırma yap en iyi dr ye git bence.. En aZından tahminde bulunması lazım.Bzm akrabanın cocugu da göstermiyordu ama doktor söylediKız diye :)) Sıkma canını sen yavrum arastır değiştir dr yiıyıyız cok sukur canım yok bızımkı nazlı cıktı gostermıo bıturlu:)bende doktor arayısındayım ya kac aylık olduk daha tam olarak ıcımın rahat ettıgı doktor bulamadım
Araştırma yap en iyi dr ye git bence.. En aZından tahminde bulunması lazım.Bzm akrabanın cocugu da göstermiyordu ama doktor söylediKız diye :)) Sıkma canını sen yavrum arastır değiştir dr yi
bızımkıde tahmınen kızda:)ınsan net ogrenmek ıstıo gercı saglıklı olsunda hıc farketmıo
Allah sağlıklı versin kuzum...
saol canım sen tedavıye nezaman baslıcan
Tedavi görüyorum canım asılama yaptırcaz iste adet olmayı bekliyorum rapor cıkartcaz sonra asılama...
Ama adet olamadım. 3 veya 4 gün daha beklicem sökülmezsem dr ye gidicem.
hayırlısı olsun canımm kız zelıs unuttu bızı hee
Evet unuttu. Nete girmiyor artık ve telde msj cektim de kız kardeşiyim diyor..
Ne olduda birden U dönüşü oldu anlayamadım...
bılmıorum canım valla bu arada evde ınt var mı
Yok canım tel den giriyorumm...
tamam canımm benımde msj hakkım yok ondan msj atamıorum
Tamam canım sorun yok :) bebbiş nasıl kalbini dinledinmi kııs?
Ablandaa hamnileydi? doğum yyaptımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?