özel numaradan aranmak?

idealist_m35

aynı ben..
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
466
1
96
38
İzmir
beni bugünlerde üst üste özel numaradan arıyolar merka ediyorum kim bu diye sadece sesimi dinlio acaba 4ay önce ayrıoldığım eski sevgilim mi merak ediyorum ondan bana artık hayır gelmiyeciğini de biliyorum ama inadına pişman olup geri dönmesini istiyorum.sizce özel numaradan ses dinlemek kimin işidir?

bence telefonunu özel numaraya kapat. ille de sesini duymak isteyen biriyse açık nodan arar....sen de numara rehber gizli değilse kim olduğunu öğrenirsin.

bbenim isim ben aradim seni Bö
canm nerden bilelim kimin aradigini
ozaman her kes ozel arayanlari kadinlarkulubunden bulsun =P

bence telefonunu özel numaraya kapat. ille de sesini duymak isteyen biriyse açık nodan arar....sen de numara rehber gizli değilse kim olduğunu öğrenirsin.

aynen sana katılıyorum ..benim eski sevgilim ayrıldıktan 3-4 ay sonra sürekli özelden arayıp sesimi dinledi daha sonra ben açmamaya başladım sonrada özele kapattırdım bu seferde başka numarayla aradı sonrada öğrendimki eski sevgilim bende yeni numara aldımsüprizzzzz

aynen sana katılıyorum ..benim eski sevgilim ayrıldıktan 3-4 ay sonra sürekli özelden arayıp sesimi dinledi daha sonra ben açmamaya başladım sonrada özele kapattırdım bu seferde başka numarayla aradı sonrada öğrendimki eski sevgilim bende yeni numara aldımsüprizzzzz

aklın yolu bir yerimseniben

o aradiginda konusmasini iste. (hem o mu degilmi ogrenirsin iste)

eger onun geri donmesini istiorum icten ice demissin,
deki ''kim oldugunu tahmimn edebiliroum, lutfen konus'' dersin.

hatta birazdaha ileri gidersek ''sesini duymaya ihtiyacim var'' diye ekle

yadaa euhm,'' konusacaksn konus cunku numarami degistidigimde beni hic bulamazsin de :p ''

.baktin konustu (onu bekledigini bilmesini istemiosan) durumu kurtarir, aa '' senmiydin der beklemiomus gibi yaparsin ama ogrenmis olmus olursun.

o aradiginda konusmasini iste. (hem o mu degilmi ogrenirsin iste)

eger onun geri donmesini istiorum icten ice demissin,
deki ''kim oldugunu tahmimn edebiliroum, lutfen konus'' dersin.

hatta birazdaha ileri gidersek ''sesini duymaya ihtiyacim var'' diye ekle

yadaa euhm,'' konusacaksn konus cunku numarami degistidigimde beni hic bulamazsin de :p ''

.baktin konustu (onu bekledigini bilmesini istemiosan) durumu kurtarir, aa '' senmiydin der beklemiomus gibi yaparsin ama ogrenmis olmus olursun.

anam ne cinsin kız sen delikafadulden

olabılır de olmayabılır de eskı sevgılının kısılıgıne baglı bıde bu.. hanı sen gerı doner dıyosan o olabılır ama kısılıgı bununla hıc uyuşmuosa o degılıdır aslnda sen daha ii bılırsın ttlm

eğer merak ediyorsan seni aradığı sırada sende başka bi telefondan özelden onu ara ama hemen seni aradığı anda ... eğer sen aradığında meşkulse telefonu odur kesin

merhaba kızlar çok kötüyüm kendimi bi acayip hissediyorum 4 ay önce bırakıp giden ailesi için beni terk eden sevgilim dün gece mesajlar attı beni unutamadığını bi sürü şey ama hala ailesine rest cekemiyo napıcaağımı biliyorum

Back
X