Özel Pendik Yüzyıl Hastanesi Hakkında..

redak3352

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
31
11
3
32
Merhaba arkadaşlar ben gebelik takibimi özel pendik yüzyıl has. yaptırıyorum doktorum Halide Yüksel aranızda bu hastanede doğum yapmış olan kişiler var mı acaba tecrübelerini paylaşabilirler mi ve hastane doğum fiyatlarını şimdiden teşekkür ederim :)

2 sene once digum yaptim cnm hale kayiranda ben cok memnun kaldim sezeryan oldum aksam ayaktaydim agrim sizim cok surmedi ilgilenlerde cok pozitifti odalarida iyi asiri luks degil ama kotu de degil 1000 tlydi 2 sene once tek kisilik oda sezeryan dogum

evet ben memnun kaldım sen neden beğenmedin ki ?
Ya hic karsisina alip konusmadi benimle hep gecistirdi gibi geldi bana. Ona gittikten bi hafta sonra neslihan seker gittim ne yemem ne icmem gerektigini nelerden uzak durmam gerektigini anlatti brosur verdi ornek beslenme menusu falan var icinde. Tartti kiloma bakti. Halide yuksel hicbisey anlatmadi ultrasondan bakip iyi deyip geciyodu

Ya hic karsisina alip konusmadi benimle hep gecistirdi gibi geldi bana. Ona gittikten bi hafta sonra neslihan seker gittim ne yemem ne icmem gerektigini nelerden uzak durmam gerektigini anlatti brosur verdi ornek beslenme menusu falan var icinde. Tartti kiloma bakti. Halide yuksel hicbisey anlatmadi ultrasondan bakip iyi deyip geciyodu
ben halide hanıma daha yeni gitmeye başladım daha önceden başka hastaneye gidiyodum iki kere gittim ikisindede tarttı kiloma baktı hastalığımın olup olmadığını sordu bebeğime baktı kilosu boyu gibi şeyler hakkında bilgi verdi o kadar yeterli geldi bana ama yinede sen bilirsin

ben halide hanıma daha yeni gitmeye başladım daha önceden başka hastaneye gidiyodum iki kere gittim ikisindede tarttı kiloma baktı hastalığımın olup olmadığını sordu bebeğime baktı kilosu boyu gibi şeyler hakkında bilgi verdi o kadar yeterli geldi bana ama yinede sen bilirsin
Olabilir canim Allah saglikli dogum nasip etsin ins ikimizede :) bi de dogum gece olursa gelmiyorlar galiba kim varsa nobetci o giriyor doguma

Back
X