Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikoloğu bilmiyorum da özel muayene olabiliyorsuz.
Hepsinin kapsamina gore degisir police iyi incelenmeli
farklı kapsamda olanları var. sigorta şirketi ve kapsam özelinde bakmanız gerekiyor. ama özel muayeneleri hepsi karşılıyor.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim hepinize. Ben özel bir üniversitede yüksek lisans yapmak istiyorum. Burslu olunca okul sağlık sigortası yapıyormuş. Bunun sanırım emekliliğe katkısı yok. Emeklilik için ben isteğe bağlı prim yatirabilir miyim? Bir de okulun yaptığı sağlık sigortası örneğin okulun hastanesinde geçerli olabilir mi?Bazi hastaliklarda bazi sigortalar yan sokaklardan dolaninca odeme yapiyor hangi sigorta oldugu da onemli. Bazilari da ayagini burksan sora herhangi bir ayak rahatsizligini asla ödemiyor
Okulda asistanlık yaparken ileride emekliliğe katkısı olsun diye kendim sigortami karşılamak istiyorum. Sağlık sigortası buna engel olur mu diye sormak istemiştim.Emeklilik ve sigorta ne alaka bu tamamlayıcı sağlık sigortası olur atıyorum medipol hastanesinde tedavi olursun kapsam farklıdır okulların kendi psikoloğu olur. Doğum yaparsın teminatı varsa muayne doğum ücreti ödemezsin. Kimi sigorta yılda 10 yataklı tedavi karşılar kimi 2. Kimi diyetisyen diş kapsar kimi kapsamaz. İsteğe bağlı prim 9 10 bin civarında ödeniyor
Olmaz ikisi farklı engel olsa çalışan kimse tamamlayıcı sigorta yaptıramaz ama okulda asistanlık yapacağım hayali kurmamanı öneririm ki böyle bir şey yaparsan da günlük primini öderler. İmkanın varsa öde tabii primleri ama eskiden önemş vardı şimdi yokOkulda asistanlık yaparken ileride emekliliğe katkısı olsun diye kendim sigortami karşılamak istiyorum. Sağlık sigortası buna engel olur mu diye sormak istemiştim.
söylediğiniz şeyin tamamlayıcı sağlık sigortası ile hiçbir ülgisi yok. emeklilik için evet siz dışarıdan prim ödeyebilirsiniz ama bağkurlu oluyorsunuz o zaman.Bilgilendirme için çok teşekkür ederim hepinize. Ben özel bir üniversitede yüksek lisans yapmak istiyorum. Burslu olunca okul sağlık sigortası yapıyormuş. Bunun sanırım emekliliğe katkısı yok. Emeklilik için ben isteğe bağlı prim yatirabilir miyim? Bir de okulun yaptığı sağlık sigortası örneğin okulun hastanesinde geçerli olabilir mi?
Ben de tam olarak bilmiyorum en iyisi hocalara sorayımsöylediğiniz şeyin tamamlayıcı sağlık sigortası ile hiçbir ülgisi yok. emeklilik için evet siz dışarıdan prim ödeyebilirsiniz ama bağkurlu oluyorsunuz o zaman.
okulun yaptığı sigorta nasıl bir aigorta bikmiyoruz ki. bazı şirketler de çalışanlarına özel sağlık sigortası yapıyor öyle bir sey mi acaba? bilemiciiiğim ilk kez duydum