ozel sektorden nefret ettim artk!!!

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhaba Arkadaslar,

1 senedır fırmada hem on muhasebe hem sekreterlık hemde satın alma ıslerını yurutuyorum tabı kı asgarı ucretle calısıyorum burda kalma nedenımde ortamımın ıyı olması alısmıs olmamdı fakat bugun patronumdan zam beklerken bana sana zaten devlet zam yaptı demesıyle butun hevesım kactı herseyden nefret ettım..
Ne yapacagımı da bılmıyorum ıs arıyorum gerı donus bıle olmuyor.. En son yazımda belırtmıstım ıngılızce ogrenmek ıstıyorum fakat kurslar cok pahalı ozel ders daha uygun bu bana yardımcı olur mu bılemıyorum...
Anlayacagınız kafam karma karısık..yasım 25 oldu ve ben ozel sektorden nefret ettım artık...

Eskiden aldığınız maaşla önceden aldığınız maaş ne kadardı?

Uc kisilik isi asgari ucrete yaparsaniz biz bir ise fazlasini isteyince patronlar sizleri tercih ediyo malesef.Tercih edilirken dusunmeliydiniz ileride aslinda maasin az gelecegini.

Hakkisiniz ama o öyle olmuyor atiyorum sekreter diye almislardir ön muhasebeyi kitlemislerdir ya da biri cikmistir gecici demislerdir. Ülke öyle durumdaki kimse bana eyvallah diyip cikamiyor, eski isimde bana da yaptilar aynisini ama ben 3000 e yakin aliyordum.

Uc kisilik isi asgari ucrete yaparsaniz biz bir ise fazlasini isteyince patronlar sizleri tercih ediyo malesef.Tercih edilirken dusunmeliydiniz ileride aslinda maasin az gelecegini.[/QUOTE

Lısans mezunuyum tanıdıgım ve torpılım olmadıgı ıcın bulabıldıgım fırmaya gırmek durumunda kaldım...
Vasıfsız personel degılım oncelıkle onu belırteyım... sızlerı derken bızı hangı katagorıye soktun merak ettım.. Ayrıca ıse gırdıgımızde 3 ıs yapacaksınız denmedı zaman ıcınde bızde bu ısı yaparken bulduk kendımızı...

Bu ulkede torpılle benım meslegım yapılıyor tanıdıkları olan guzel fırmalarda calısıyor kpss torpıl almıs basını gıdıyor napmamı ıstıyorlar acaba ??

Soyle sizler ses cikarmadikca uc kurusa bes kurusluk is yapanlar.Banada oldu daha once olmadi degil telefon baktirmaya kalktilar hayir dedim bakmadim isim degildi oyle konusmamistik resti cektim bir maas daha verirseniz olur dedim.Siz boyun egmissiniz yapicak birsey yok. G giresun25

Hakkisiniz ama o öyle olmuyor atiyorum sekreter diye almislardir ön muhasebeyi kitlemislerdir ya da biri cikmistir gecici demislerdir. Ülke öyle durumdaki kimse bana eyvallah diyip cikamiyor, eski isimde bana da yaptilar aynisini ama ben 3000 e yakin aliyordum.
Banada yaptilar bende maasimi sizinki kadar yaparlarsa yapabilicegimi soyledim maasa zam yapmadilar baskasina kitlediler isi cokta memnun oldum kimse oyle muhasebeci alip sekreter sekreter alip satin almaci yapamaz kimseyi.

Banada yaptilar bende maasimi sizinki kadar yaparlarsa yapabilicegimi soyledim maasa zam yapmadilar baskasina kitlediler isi cokta memnun oldum kimse oyle muhasebeci alip sekreter sekreter alip satin almaci yapamaz kimseyi.

Ben müsteri temsilcisi, ön muhasebe ve yöneici yardimcisiydim cikmasam daha da artardi maasim ama her sirket ayni degil maalesef.

Patronların canına minnet. Elini veren kolunu kaptırıyorsun. Sen lisans mezunusun, kendin söylüyorsun vasıfsız değilim diye. Neden uç kişinin işini yapmaya razı geldin? Küçük bir yerde mi yaşıyorsun? Senin yaptığın şey olsa olsa deneyim kazanmak için falan geçici bir süreliğine yapılır. Kpss kazan.

neden yapamam demediniz?
zaten asgari ücret alıyorsunuz zaten yeni elemansınız kaybedeceğiniz ne var ki? yapmayın gözünüzü seveyim sekreter olarak girdiyseniz satın almaya bakmayın direnin ya da ücret artışı isteyin. özel sektörde iseniz çatır çatır hakınızı arayacaksınız bunun başka yolu yok.
ben de çok mücadele ettim, patronlar baktı aynı işi benim gibi yapan yok mecbur oldu döndü dolaştı benim ücretimi iyileştirdi veya benim şartlarımı kabul etti.

Hiç özel sektörde çalışıpta tek iş yapan görmedim az insanla çok iş

Eski işimden aynı pozisyonlarda çalıştım, aynı dertlerden muzdariptim, 5 sene aynı şekilde çalıştım. Patron zam yapmadı, ön muhasebeyi ayırdı aldığı kişiye benden fazla para ödedi. Kurumsal olmayan yerlerde böyle şeyler çok oluyor yada insafa kalmış. Zaman geçirmeden yeni işler bakın, sonradan benim gibi pişman olmayın.

Back
X