Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben hamile bayanlara özellikle bu konuda yardım istiyorum yumurtlama dönemimde esimle beraber olduysam kac gün sonra hamile oldugumu anlarım bu soruma 5vs 10.gün vs gün vererek cevaplarsanız sevinirim ..
En erken oniki gün olması gerek diye biliyorum![]()
Adet geçtikten 1 hafta sonra idrar testinde adet geçtikten 1 gün sonrada kanda çıkabiliyor.
Fakat geç döllenme vs durumlarda daha geç olabiliyor malesef![]()
canım ben yerleşme kanamasından anlamıştım, ama herkeste olmuyomuş, 3 ağustos döllenme günü 10 ağustos rahime ekilme yerleşme yazıyodu nette, harbidende benim 10 ağustosta yani 1 hafta sonra yerleşme kanamam olmuştu pembemsi kahvemsi hafif bi lekelenme
Adet gününüzde yaptıracağınız kan testi sorunuzun cevabını.
hatta bazen aynı gün eczane testi de ipucu veriyor..
adet oldugu gün kan testi yaptırmam hamile olup olmadıgını gösterimi adetliyken hamile olunmaz diyolardıda...
canım yerleşme kanaması, bebek rahmine yerleşiyo ya o olay, kimilerinde kanama oluyo kanama dediysem lekelenme gibi
adet oldugu gün kan testi yaptırmam hamile olup olmadıgını gösterimi adetliyken hamile olunmaz diyolardıda...
Tam anlamadım ne sorduğunuzu.
Anladığım kadarıyla söyleyeyim.
Siz normal edit gününüzde adet mi oldunuz.
Üstüne görme diye birşey varmış okumuştum ama nasıl bilmiyorum.
Ama eğer hnenüz gününz gelmediyse bir-iki gün önceden yapılan kan testi bile sonuç veriyor.
Ben üç gün kala başlıyordum eczane testleri yapmaya.
Genelde de bir gün önce silik çıkıyordu gebeliklerimde.
canım yerleşme kanaması, bebek rahmine yerleşiyo ya o olay, kimilerinde kanama oluyo kanama dediysem lekelenme gibi
bende oldu ama test yaptırmadım henüz..
canım sence ezcaneden aldıgımız testler bizi yanıltabilirmi dogru sonuç veriyomudur bi bilgin varmı?
canım sence ezcaneden aldıgımız testler bizi yanıltabilirmi dogru sonuç veriyomudur bi bilgin varmı?