Özel Umut Tüp Bebek Merkezi

Ederiz efem ederiz.Hemide şiddetle tavsiye ederiz.Şaka bir tarafa doğru bir seçim yapmış olursun. Ben orada yaptırdım, ikinci denememdi ve sorun eşimden kaynaklanıyordu.Şükürler olsun hamileyim şu an. Başarı oranı oldukça yüksek, ekip son derece güler yüzlü ve profesyoneller.Doktorum Enver Kurt ise tek kelime ile mükemmel. Gerek bilgisi, tecrübesi bilgisi, gerekse güler yüzlü anlayışlı hali ile mükemmel bir doktor. Raporun varsa, anlaşmaları var, yoksa ücretli olacaksa herşey dahil ilaçlarda sadece 4000 ytl. daha ne diyeyim. Düşünme derim. Şimdiden hayırlı olsun inşallah.

aaaaaaaaaaa tavsiye etmemmı mutlaka gıt cnm doktor enver kurt dalında mukemmel bı doktor ben kendısınden oldukça memnunum ve merkezdende çok memnunum şuan 11 haftaya yaklaştık çok sukur ve hala kontrole oraaya devam edıyorum mukemmel bı merkez cnm

canımcım ben de 4. denememi orada yaptırdım ve şimdiye kadar aklım neredeydi acaba demişliğim bile var .. dr.um Levent beydi , inanılmaz memnudum hatta ist.da yaşasaydım bana göre karşıda olmalarına rağmen takiplerimde de oraya gitmeyi düşünüyordum ve tedavim olumsuz sonuçlansaydı yine orada ve aynı dr.umla devam edecektim artık izmirde yaşamama rağmen .. gözüm kapalı tavsiye ederim Umut'u ve dr.um Levent KONUR'u ..
tedavinde bol şans a.s.

merhabalar arkadaşlar...bende aranıza yeni katılanlardanım...3 kere klomen tedavisi gördüm..2 kere de aşılama oldum ünlü bir profesörde..ama olmadı...eşimde de bende bi problem yok çok şükür...artık tüp bebek düşünüyoruz..ve de iyi bir merkez olsun istiyoruz..psikolojik desteği olan, güleryüzle hizmet veren, işi sadece maddiyat olarak görmeyen işinin ehli bir yer arıyoruz..araştırmalarım sonucu umut tüp bebek merkezi gayet iyi deniliyor..sisin yorumlarınızdan da anladığım kadarıyla tam istediğim gibi bir yer..ne dersiniz umuta yolculuk yapayı mı? :31:

ben umut tüp bebek ulun bey hastasıyım.... ilk denemem ne gatif oldu tek embiryo transfer edilince malesef şansında düşük oluyo biliyorusundur yeni yasayı..... 2. cisi için hazırlanıyorum donmuşlarla denicez... sana sadece şunu söliim 10 kere olumsuz alıcaksın 11 de tutacak deseler gene umut gene ulun bey derim gözün hiç arkada kalmasın. herşeyden önce laborutarları konusunda çok ilerideler bence doğru karar derim..... hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin........bol şans....

ya lütfen bana cevap verirmisiniz süleyman beye giden varmı veya memnunmu sunuz bekliyorum acil

Merhaba.Bende 3. denememi umut ta yaptırdım.Doktorum Süleyman beydi.MErkez harika.İLgileri güler yüzleri insanı rahatlatıyor.Doktorumdanda memnunum.Sonucum negatifti.bu ay dondurulmuşumla denicez.Yarın kontrolüm var.Yüce mevla hepimizin yardımcısı olsun...

bende umut tüp bebeğin hastasıyım tavsiye ederim doktor dersenin ikiside başarılı ulunda iyi süleymanda fark yapmaz yani.

Back
X