özel yurttan yarı özel kyk yurduna geçmek istiyorum sizce hangisii

yasmin9393

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2013
6
0
6
35
Ankara
meraba arkadaşlar.şuan ankara da özel yurtta kalıyorum ancak maddi imkanlardanötürü kyk yurduna geçeceğim ama yüksek ücretli olanları istiyorum.gazi ünide okuyorum.bana acilennn yüksek ücretli önerebilir misinz.heryerde farklı birşey yazıyor olmayan yurtları gösteriyorlarr kafayı yememek elde değill? mümnkünse kalanlarr veya bilenlerrr yardımcı olsunn:43:

Canım yarı özel kızılayda var ve benim bildiğim belli dönemlerde başvuruyosun açıktan başvurma olmuyor. Şimdi kyk ya yerleşmen çok zor yani yedeklerdekiler bile yeni yeni yerleşti. Özel yurlar para tuzağı maalesef ne kadar ücret veriyosun.

Biliyorum başvurma koşullarını ancak eğer boş yer olursa bi tanıdıgım vasıtasıyla geçme olasılıgım var o da olursa.özelde 600 veriyorum y a artık kaldrımıyor bütçe.devlette de yüksek ücretlilerin yerleri iyi değil okuluma uzak malum gazi deyim.okulun yanında zübeyde hanım yurduna iyi diyorlar içlerinde onu düşünüyorum mecburen kısacası kafa karışık .kyk yurtlarından kötünün iyisini seçebiliyoruz ancak

Mehmet akif de iyiymiş ben yurtta kalmıyorum ama gaziyurdu ya da sabancıyı tercih etme orda kalan arkadaşlarım pek memnun değiller. Ama bi de su var özel yurdun konforuna alışan kyk da yapamaz bence.

Back
X