• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Özelde bir tüp bebek evladı olup devlete gidebilirmi

Hediye_omer

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2021
117
115
18
28
Merhaba kızlar özelde tüp bebek tedavisi oldum ilk denemede tuttu şimdi gücümüz yetmediği için özelde yapamıyoruz ikinci çocuğu devlete gitsem kabul olurmu acaba

Merhaba kızlar özelde tüp bebek tedavisi oldum ilk denemede tuttu şimdi gücümüz yetmediği için özelde yapamıyoruz ikinci çocuğu devlete gitsem kabul olurmu acaba
kabul edilmiyor ama bunu sebebi daha önce özelde yapmış olmanız değil çocuğunuzun olması

Bilgi verebilecek kimse yokmu🙁
Sağlam çocuğu bulunan çiftin, ikinci bir çocuk sahibi olmak için tüp bebek tedavisi karşılanmıyor. Ancak, eşlerin birinin veya ikisinin önceki evliliklerinden çocuğu olup, birlikte çocukları yoksa, bu durumda SGK tüp bebek tedavisini üç denemeye kadar karşılıyor.

Sağlam çocuğu bulunan çiftin, ikinci bir çocuk sahibi olmak için tüp bebek tedavisi karşılanmıyor. Ancak, eşlerin birinin veya ikisinin önceki evliliklerinden çocuğu olup, birlikte çocukları yoksa, bu durumda SGK tüp bebek tedavisini üç denemeye kadar karşılıyor.
Çok saolun yani ilkinin özelde tüp bebek olup olmaması pek ilgilenmiyor demekki cok üzüldüm şuan sonuçta o da tüp bebek çocuğu 🙁

Sanırım ücretli yapıyorlarmış özele göre daha düşük bir ücretle
Tamamen karşılamıyor bir çocuğumuz olduğu için

Zeynep Kamil de hastane nin aldığı para 4100 ilaçlar hariç ilaçlarda 7 bini bulur

İlaç kullanımı kişiden kişiye değişiyor Buda fiyatı değiştirir tabiki benim ilaçlarım 5bine yakın tuttu transferimin 5.günğ bugun inşallah pozitif sonuçlanır 🤲

Back
X