- 31 Mayıs 2021
- 117
- 115
- 18
- 28
- Konu Sahibi Hediye_omer
Merhaba kızlar özelde tüp bebek tedavisi oldum ilk denemede tuttu şimdi gücümüz yetmediği için özelde yapamıyoruz ikinci çocuğu devlete gitsem kabul olurmu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kabul edilmiyor ama bunu sebebi daha önce özelde yapmış olmanız değil çocuğunuzun olmasıMerhaba kızlar özelde tüp bebek tedavisi oldum ilk denemede tuttu şimdi gücümüz yetmediği için özelde yapamıyoruz ikinci çocuğu devlete gitsem kabul olurmu acaba
Sağlam çocuğu bulunan çiftin, ikinci bir çocuk sahibi olmak için tüp bebek tedavisi karşılanmıyor. Ancak, eşlerin birinin veya ikisinin önceki evliliklerinden çocuğu olup, birlikte çocukları yoksa, bu durumda SGK tüp bebek tedavisini üç denemeye kadar karşılıyor.Bilgi verebilecek kimse yokmu![]()
Çok saolun yani ilkinin özelde tüp bebek olup olmaması pek ilgilenmiyor demekki cok üzüldüm şuan sonuçta o da tüp bebek çocuğuSağlam çocuğu bulunan çiftin, ikinci bir çocuk sahibi olmak için tüp bebek tedavisi karşılanmıyor. Ancak, eşlerin birinin veya ikisinin önceki evliliklerinden çocuğu olup, birlikte çocukları yoksa, bu durumda SGK tüp bebek tedavisini üç denemeye kadar karşılıyor.
zeynep kamilde özelde olan ücrete göre daha uyguna yapıyorlar diye biliyorum araştırınÇok saolun yani ilkinin özelde tüp bebek olup olmaması pek ilgilenmiyor demekki cok üzüldüm şuan sonuçta o da tüp bebek çocuğu
Evet az önce aradım ege üniversitesini 8 bin istediler çocuğumuz olduğu içinSanırım ücretli yapıyorlarmış özele göre daha düşük bir ücretle
Tamamen karşılamıyor bir çocuğumuz olduğu için
Orayida araştıricam çok saolunzeynep kamilde özelde olan ücrete göre daha uyguna yapıyorlar diye biliyorum araştırın
8binde çok uygun değilmişEvet az önce aradım ege üniversitesini 8 bin istediler çocuğumuz olduğu için![]()
Malesef evet uygun değil çok saçma ama sonuçta oda tüp Bebek illa hiç çocuğun olmucak kesinlikle herkes ilk önce devletteki haklarını denesinler yazık oluyo sonra8binde çok uygun değilmiş![]()
Hayır tabiki kabul ediliyor ama tamamen ücretli hasta olarak şuan on milyar tutuyor devlette beş milyar hastane alıyor 5bin kadsr da ilaçlar tuttu benımBilgi verebilecek kimse yokmu![]()
Özelde de hemen hemen aynı fiyatlarHayır tabiki kabul ediliyor ama tamamen ücretli hasta olarak şuan on milyar tutuyor devlette beş milyar hastane alıyor 5bin kadsr da ilaçlar tuttu benım
Hadi hayırlısı herşey gönlünüzce olsun inşallahİlaç kullanımı kişiden kişiye değişiyor Buda fiyatı değiştirir tabiki benim ilaçlarım 5bine yakın tuttu transferimin 5.günğ bugun inşallah pozitif sonuçlanır![]()
Ama bn izmirdeyim İzmir'de daha pahalı sankiZeynep Kamil de hastane nin aldığı para 4100 ilaçlar hariç ilaçlarda 7 bini bulur
Ama bn izmirdeyim İzmir'de daha pahalı sankf
1000 TL SGK nin belirlediği fiyat ,devlet hastanelerinde fiyat bu şekilde aşağı yukarıAma bn izmirdeyim İzmir'de daha pahalı sanki
Ama bn izmirdeyim İzmir'de daha pahalı sanki