Özelde çalışmak ve izin alabilme ve suratlarını çekmek

İş konusunda artık tam bir profesyonelim. Kimsenin suratı, tribi, vs. ile ilgilenmiyorum. Surat mı yapıyorlar hay hay. Tribe mi giriyorlar hay hay. Enerjimi bu tür safsataları kafama takarak harcamıyorum. İnsanlarla samimiyet kurmuyorum. Mesafemi olması gerektiği şekilde ayarlıyorum. İşimi layıkıyla yapıp çıkıyorum. Sonuç: Bal, kaymak...

İzin sizin kaşınızın, gözünüzün hürmetine verilen bir şey değil, sizin yasal hakkınız. Dolayısıyla, izin almakta neden zorlandığınızı anlayamadım. Kendinize güveninizde sorun olduğunu düşünüyorum.

Bizim patronda öyleydi.izin zamanı gelince ( kendisi belirlerdi izinlerinizi şu şu aylar arasında kullanın-sezon dışı )surat beş karış olurdu.kimse cesaret edemezdi istemeye..bilerek yapıolar.

H hepii evet bu izin konusunda oldu mu olası hep sorunum var mesela bugün adamın odasına hani izin istemek için değil öylesine hal hatır sormak için girdim adam oralı bile olmadı yüzüme bakmadı neyse derdi sonra dedim kendin kendime bu adam " yarın bir gün izin istediğimdede böyle suratıma bakmazsa ben nasıl izin alcam " dedim bunu nasıl aşabilirim lütfen bana yardım edin madem profesyonelsiniz

H hepii evet bu izin konusunda oldu mu olası hep sorunum var mesela bugün adamın odasına hani izin istemek için değil öylesine hal hatır sormak için girdim adam oralı bile olmadı yüzüme bakmadı neyse derdi sonra dedim kendin kendime bu adam " yarın bir gün izin istediğimdede böyle suratıma bakmazsa ben nasıl izin alcam " dedim bunu nasıl aşabilirim lütfen bana yardım edin madem profesyonelsiniz

İzin almak için yanınıza gittiğinizde suratınıza mecbur bakacak. Bakmama gibi bir lüksü yok. Şimdiden bunu kafanızda neden kuruyorsunuz ki? O gün gelir, gidersiniz yanına. Ha oldu da bakmama gafletinde bulundu, bir üst merciye başvurursunuz. Bu kadar basit.

Özgüven, özgüven, özgüven...

H hepii değil mi? bir de ben de şöyle bir sorun var adamın suratına bakınca eğer ki çok suratsızsa o gün " onu kendime maal edip asla bana izin vermez diyip alacağım varsa da hemen diyemiyorum bunu nasıl aşabilirim? yani bu adama gözümde çok büyüttüğüm için mi? ama beş para etmezmiş bugün gördüm

İş konusunda artık tam bir profesyonelim. Kimsenin suratı, tribi, vs. ile ilgilenmiyorum. Surat mı yapıyorlar hay hay. Tribe mi giriyorlar hay hay. Enerjimi bu tür safsataları kafama takarak harcamıyorum. İnsanlarla samimiyet kurmuyorum. Mesafemi olması gerektiği şekilde ayarlıyorum. İşimi layıkıyla yapıp çıkıyorum. Sonuç: Bal, kaymak...

İzin sizin kaşınızın, gözünüzün hürmetine verilen bir şey değil, sizin yasal hakkınız. Dolayısıyla, izin almakta neden zorlandığınızı anlayamadım. Kendinize güveninizde sorun olduğunu düşünüyorum.
aynen gidip hiç yüzüne tribine aldırmadan direk izin istemek lazım
Merhaba Kazım bey biliyorsunuz bir yılı doldurdum ve doğrusu biraz dinlenmeye ihtiyacım var şu şu tarihlerde izne çıkmak istiyorum diye net şekilde söylemek lazım bence

aynen gidip hiç yüzüne tribine aldırmadan direk izin istemek lazım
Merhaba Kazım bey biliyorsunuz bir yılı doldurdum ve doğrusu biraz dinlenmeye ihtiyacım var şu şu tarihlerde izne çıkmak istiyorum diye net şekilde söylemek lazım bence

Bu kadar işte!

Ayyy ben çok rahattım mecbur kalmadığım sürece de izin almazdım zaten.gerekırse izin yoksa ben de yokum diyebilecek durumdaydım. Ama Allah razı olsun mudurumden sert adamdı ama çok iyi bir yonetıcıydı.

Back
X