arkadaşlar konu şu ki;devletin ödemiş olduğu 2 tüp bebek hakkımızı bitirdik..şimdi acıbademde daha doğrusu farklı bi ilde tedavi olucaz. ilk tedaviye giderken sevk götürüp" ..-.. tarihleri arasında tetkik ve tedavisi hastanemizde yapılmıştır"şeklinde bi yazı yazdırıp, bunu sonra çalıştığım hastaneye teslim ediyordum..böylece o tarihler arasında yumurtlama takibi yaptırdığım sürede işe gitmiyordum..zaten 2-3 günde 1 ultrason takibne çağırıyolardı.çanakkaleden izmire git gel yaparken arada gidip bi de ,işte nöbet tutmak zorunda kalmıyordum..2. tedavidede bu takip süresi boyunca sevke bu yazıyı yazdırıp 15 günlük takip süresinde izmirde kalmıştım..şimdi özel hastanede kendi paramla tedavi göreceğimden sevkin geçerli olmayacağını söyledi hastanedeki kadın doğumcumuz.zaten sevk diye bişeyde kalmadı ya hoş:).e bu durumda tüp bebek sonrası dinlenmek üzere istirahat yazdırıyodum o da kabul olmuyacak ve tüm tedavimi yıllık iznim içinde mi yaptırmak zorunda kalacağım..o hastanede tedavi olduğumu nasıl ispatlıycam ya da özel hastanede bunu yapabilecekmiyim?ha bir de yine hastanedeki hekimimiz özel hastanelerin anlaşmalı olduğu üniversite hastaneleri olduğunu buralarda halledebildiklerini de söyledi .bana somut örneğini yaşayan varsa yazbilirmi lütfen?çok uzun anlattım galiba ama biraz teknik bi konu başına gelmeyen prosedürü bilmiyor.