• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özelde Tüp Bebek Yaptıran ve Memur Arkadaşlar Çalışırken İzinli Nasıl Gözükücez?

ezine77

Rabbime çok şükür..
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
2.073
29
358
arkadaşlar konu şu ki;devletin ödemiş olduğu 2 tüp bebek hakkımızı bitirdik..şimdi acıbademde daha doğrusu farklı bi ilde tedavi olucaz. ilk tedaviye giderken sevk götürüp" ..-.. tarihleri arasında tetkik ve tedavisi hastanemizde yapılmıştır"şeklinde bi yazı yazdırıp, bunu sonra çalıştığım hastaneye teslim ediyordum..böylece o tarihler arasında yumurtlama takibi yaptırdığım sürede işe gitmiyordum..zaten 2-3 günde 1 ultrason takibne çağırıyolardı.çanakkaleden izmire git gel yaparken arada gidip bi de ,işte nöbet tutmak zorunda kalmıyordum..2. tedavidede bu takip süresi boyunca sevke bu yazıyı yazdırıp 15 günlük takip süresinde izmirde kalmıştım..şimdi özel hastanede kendi paramla tedavi göreceğimden sevkin geçerli olmayacağını söyledi hastanedeki kadın doğumcumuz.zaten sevk diye bişeyde kalmadı ya hoş:).e bu durumda tüp bebek sonrası dinlenmek üzere istirahat yazdırıyodum o da kabul olmuyacak ve tüm tedavimi yıllık iznim içinde mi yaptırmak zorunda kalacağım..o hastanede tedavi olduğumu nasıl ispatlıycam ya da özel hastanede bunu yapabilecekmiyim?ha bir de yine hastanedeki hekimimiz özel hastanelerin anlaşmalı olduğu üniversite hastaneleri olduğunu buralarda halledebildiklerini de söyledi .bana somut örneğini yaşayan varsa yazbilirmi lütfen?çok uzun anlattım galiba ama biraz teknik bi konu başına gelmeyen prosedürü bilmiyor.

öncelikle tedavin hayırlı olsun. ben de iki denememi devlette sonraki 3 denememi özlde yaptırdım. il içi olan özel hastane için aynı devlete gider gibi sevk aldım ve tedavi gördüğüm hastanede bu sevke işlem yaptırdım (doktor doldurdu imzaladı, hastane müdürü/başhekim imzaladı mühürledi...) her bi gidişim için ayrı sevk aldım. opu ve transfer sonrası istirahat hazdılar onlarda geçerli oldu.

il dışında olan özel hastane ise ; sevk bi anlam ifade etmedi. daha doğrusu kurumumdan sevk alıp silsile yolu ile üniv. hastanesine kadar gidip oradan da il dışındaki hastaneye sevk ettirmem gerekecekti bu zor olduğu için ; günlük kontrollerimde mazeret izni yazdılar, sonra dinlenmek için devlet hastanesinden rapor aldım.

ama benim amirlerimin hatta iş yerindeki tüm çalışanların bilgisi olduğu , yaşadıklarımı bildikleri için kolaylık sağladılar. Umarım sende destek görürüsün çünkü zor bi süreç bi de bu brokrasi ile uğraşmak dahada yoruyo insanı.

umarım yardımcı olabilmişimdir.

öncelikle tedavin hayırlı olsun. ben de iki denememi devlette sonraki 3 denememi özlde yaptırdım. il içi olan özel hastane için aynı devlete gider gibi sevk aldım ve tedavi gördüğüm hastanede bu sevke işlem yaptırdım (doktor doldurdu imzaladı, hastane müdürü/başhekim imzaladı mühürledi...) her bi gidişim için ayrı sevk aldım. opu ve transfer sonrası istirahat hazdılar onlarda geçerli oldu.

il dışında olan özel hastane ise ; sevk bi anlam ifade etmedi. daha doğrusu kurumumdan sevk alıp silsile yolu ile üniv. hastanesine kadar gidip oradan da il dışındaki hastaneye sevk ettirmem gerekecekti bu zor olduğu için ; günlük kontrollerimde mazeret izni yazdılar, sonra dinlenmek için devlet hastanesinden rapor aldım.

ama benim amirlerimin hatta iş yerindeki tüm çalışanların bilgisi olduğu , yaşadıklarımı bildikleri için kolaylık sağladılar. Umarım sende destek görürüsün çünkü zor bi süreç bi de bu brokrasi ile uğraşmak dahada yoruyo insanı.

umarım yardımcı olabilmişimdir.

durucum cevabın için çok sağol..benim derdim bizim amirlere belli olmaz,onların eline kalmak istemiyorum,izin rapor veririz gerekirse dedi zaten ama ,o gün geldiğinde eleman az der bir de tutar..o yüzden işimi garantiye alıp sevk izni hakkım varsa bunu kullanmak istiyorum..anladığım kadarıyla bizim hastaneden üniversite hastanesine sevk alıp oradan da eğer olabiliyosa il dışı özel tüp bebek merkezine sevkimi belgelemek istiyorum..inşallah olur..

mrb canım bende memurum ilk denememde ve şimdi ki ikinci denememdede kurumum sağolsun idare etti tedavinin ilk günlerinde kontroller sık değil biliyosun kurumumu arıyorum ve öyle gidiyodum sıklaştığı zaamnda yıllık iznimi alıcam öyle devam edeceğim kurumunun bilgisi varsa bi proplem olmaz sanırım kolaylıklar

mrb canım bende memurum ilk denememde ve şimdi ki ikinci denememdede kurumum sağolsun idare etti tedavinin ilk günlerinde kontroller sık değil biliyosun kurumumu arıyorum ve öyle gidiyodum sıklaştığı zaamnda yıllık iznimi alıcam öyle devam edeceğim kurumunun bilgisi varsa bi proplem olmaz sanırım kolaylıklar

cevabın için sana da teşekkürler medya 123..inşallah iyi haberlerle dönersin tedavinden..bu arada ben tedavi göreceğim hastaneye mail attım..dr cevap yazmış.tedavi gördüğün süre için bu tarihler arası takip ve tedavisi hastanemizde yapılmıştır şeklinde resmi bir rapor veririz.kurum sorun çıkarmadığı sürece böyle yapıyoruz hastalarımız sorun yaşamıyor yazmış..

Back
X