Özellikle doktor meslektaşlarım varsa bakabilir mi

Uzmanlık sınavını kazanıp eğitim araştırma yada üniversite hastanelerinde araştırma görevlisi olarak başlıyosun. Hem hasta bakıp hem eğitim alıyosun. Acil tıp uzmanlığı diye bir bölüm var. Zaten okuyarak sadece eğitimle değil çalışarak öğreniyosun usta çırak ilişkisi gibi. Asistanlıkta hasta hocaların adına kaydedilir sorumluluk hocadadır hastayı asistan değerlendirir bilemediği durumda kıdemlisine yada hocaya danışılır. Böyle böyle eğitimini de almış olur

Uzmanlık sınavını kazanıp eğitim araştırma yada üniversite hastanelerinde araştırma görevlisi olarak başlıyosun. Hem hasta bakıp hem eğitim alıyosun. Acil tıp uzmanlığı diye bir bölüm var. Zaten okuyarak sadece eğitimle değil çalışarak öğreniyosun usta çırak ilişkisi gibi. Asistanlıkta hasta hocaların adına kaydedilir sorumluluk hocadadır hastayı asistan değerlendirir bilemediği durumda kıdemlisine yada hocaya danışılır. Böyle böyle eğitimini de almış olur

Peki.senin alanın acil tip uzmanlığı mı

Yeni mezunu acile vermekten ne farki var neyi bu kadar buyuttunuz? Arkadas durustce suan bu gorevi yurutemedigini soylemis onun uzerinden tum acil hekimlerini yetersiz ilan etmek dogru degil. Ayrica tani tedavi konusunda yetersiz oldugunu dusunmuyorum sahadan uzak kalinca herkesin basina gelir bu guvensizlik.. yapmasi gereken sorumlusuna durumu anlatmak
Aynen konuyu anlamadan bilmeden farklı yerlere çektiler. Başlıkta belirtmiştim oysa. Mune Mune konuyu kapatır mısınız rica etsem

Serum isteyen kendi kendine tedavi tektik yonetimi veren hastalar yuzunden cildiriyo olmasinlar? Digerlerinib sirasini mesgul edip acili gereksiz basvurulariyla tikadiklari icin ?

Back
X