özellikle evli olanlara soruyorum. 10 yaş çok mu büyük?

hanzade1991

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
6
3
6
35
Ankara
merhaba 23 yasındayım bir arkadasımın vasıtasıyla biriyle tanıstım resmimi falan göstermişler bir gün bulustuk oturduk kafa yapılarımızda uydu fakat o gezip tozma taraftarı değil açıkcası bende değilim ama yaşı 33 göstermiyo yasını bu sorun mu 10 yas fark fazlamı evlilikte:44:

Eğer sen olgun bir insansan çok değil. Ama değilsen uçurum olabilir aranızda. Aslında bana göre 33 yaşında bir erkek 27 yaşında bir kadınla eşit derecede olgundur :1: malum geç olgunlaşıyorlar.

merhaba 23 yasındayım bir arkadasımın vasıtasıyla biriyle tanıstım resmimi falan göstermişler bir gün bulustuk oturduk kafa yapılarımızda uydu fakat o gezip tozma taraftarı değil açıkcası bende değilim ama yaşı 33 göstermiyo yasını bu sorun mu 10 yas fark fazlamı evlilikte:44:

Bence fazla değil önemli olan bakış açınızın bir olması anlaşabiliyor olmanız.Aynı yaşta olup yada 1-2 yaş farkı olup fikir çatışması yaşayabilirsiniz ama sizden büyük olup karşılıklı fikirleriniz uyuşuyor olabilir.Bence önemli kriter yaş değil fikir ve kişiliktir.

karar senin canım ama okuyorsan okulunu erteleme sakın ciddi düşünüyorsanız okulun bitince evlen ve ailenin düşünceside önemli bu konu da

fazla 10 yaş ,sen daha hayatının baharında gülüp eğlenip gezerken o göbeğini kaşıyarak ,çizgili pijamaları ile tv izleyip gazete okuyacak ,kadının en güzel çağı 40 lı yaşlarıdır ,sen 40 lı yaşlarının tadını çıkarmaya çalışırken prostatla uğraşmayasın sonra :27:

Eşimle aramda 7 yaş var.Ve bence erkek kadından daha büyük olmalı...Çünkü erkekler geç olgunlaşıyor...Annemle babam arasın da da 10 yaş var...Her zaman diyorum babam anneme nasıl katlanıyor :1::1::1: Demek ki yaştan dolayıymış :1::1::1:

Banada fazla gibi geliyor.. Yani illa ki yaş aralıkları fazla olup anlaşabilenler vardır, ama birbirine yakın yaşlar aynı nesil oldukları için ve yaşlarının yakınlığından dolayı benzer gelişim evresinde oldukları için birbirlerini daha iyi anlarlar gibime geliyor.. Anlatabildim mi bilmiyorum ama.

Hayır değil canım... Ama hemen tanımadan da bi anda pat diye evlenme biraz zaman tanı kendine ve ona tamam o evlenecek olgunluğa gelmiş ve acele ediyo olabilir ama sen bu kadar acele etme :20:

benim de eşimle aramda 10 yaş fark var ama ben 30 yaşındayım eşim 40 belki bu yüzden çok sorun olmuyordur. ama sen bayağı genç bir kızsın eğer hemen evlenmeyi düşünüyorsanız bilemiyorum sorun olur mu ama daha 4-5 seneniz varsa çok bi sorun olacağını sanmıyorum

benmde sevgilimle aramda 9 yaş var ve 1 bucuk yıldır birlikteyiz aramızdaki yaş farkı hiç sorun olmadı zaten kimse de anlamıyor aramızda 9 yaş olduğunu yani hiç bir şekilde sıkıntı değil.

valla canım benim eşimle aramızda 12 yaş var
4 yıllık evliyim ve bi gün olsun pişşman olmadım
beni hep mutlu etti
hiç biş konuda incitmedi ve bunu etrafımda söyler
bayağı kıskançtır ama:27:
kocalığa da babalığıda 4x4lük:))
allah bozmasın çok güzel bi evliliğim var :nazar:
ve bence erkeğin kadından biraz büyük olduğu evliliklerde ilişki daha sağlıklı oluyor sanki, çevremde örnekleri de var

okumuyorum çalısıyorum.. aynı memleketliyiz oturup kalkmasını biliyo ama öyle 33 yasnda dedıysem de öyle agır değil esprili hareketli hatta benden daha hareketli sadece yası büyük iyi anlaşıyoruz benim beynimden gecenleri okuyo sanki bende onunkileri tahmin edebiliyorum sadece problem ettim yaslımı diye yasını söylemese inanmazdım zaten.. ama yine de düşünüyorum bende 43ken o 53 olcak kadınlar çabuk çöküyo doğum falan diyolar bilmiyorum tabi..

Böyle bir matematiksel hesapla hayatını yönlendirmemeni tavsiye ederim.( Eğer 17 yaşındayım 27 sizce çok mu diye sormuş olsaydın kulaklarını çekmek isterdim, ama bu durumlar daha farklı-şu 10 yaş farkın çok ya da az oluşu hangi iki rakam arasındaki fark olduğuna göre öyle bir değişir ki aslında...)

senden 2 yaş büyüğüm... eşimle aramızda 8 yaş fark var.. ben hiç farketmiyorum bile benden büyük oldugunu... eşimde hiç göstermez benim.. görenler aramızda 3-4 yaş oldugunu sanıyorlar..

Back
X