Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
özellikle nişanlanıp ayrılanlardan yardım bekliyorum:(
6 ayı nişanlılık olan toplam 1,5 yıllık ilişkim 4 ay önce bitti.Gerçekten yardımınıza çok ihtiyacım var buraya bunun için üye oldum yazıcaklarımıda planlamıştım ama suan çoğunu unutabilirim.Nişan döneminden o kişiden bahsetmek bile istemiyorum benim sorunum onunla asla olmıcağımızı bildiğim halde hala ayrılmamışız gibi hissetmem herkese iyiymiş gibi gözüküp geceleri ağlamalarım...iyice asosyal oldum üniversite mezunuyum hala iş bulamadım içimden hiç bi arkadaşımla görüşmek gelmiyo herseye alınıyorum evden cıkmak istemiyorum.Çünkü benim aksime onun hayatında herşey yolunda duyuyorum yakın çevremde olduğu için uzaktan görüyorumda...Nasıl oluyoda bu kadar kısa sürede bu kadar iyi diye hazmedemiyorum bu durumu onun iyi mutlu olduğunu duydukça daha çok üzülüyorum.şuan kafam o kadar dağınık ki tam anlatamadım bile derdimi ama sadece bu süreci yaşamış olanlarınızdan yardım destek bekliyorum.İçim çok acıyo
belki o da dışardan öyle gözüküyordur,içinde ne fırtınalar kopuyordur,bilemeyiz.Ayrılığın ardından böyle hissetmeniz normal,aksi olsa anormal olurdu.İş bulun,çalışın.Çalışırken düşünmeye vaktiniz kalmaz.Bir bakarsınız artık aklınıza bile gelmiyordur