Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
özellikle normal doğum yapanlarkaçıncı haftada doğum yaptınız?
39+4 te normal doğum yaptım bende
2 sene evvel bu akşam gece 4 te suyum gelmişti acil hastanaye gittik ertesi gün akşam 6 da çok zor bir doğum yaptım ama herşey çok güseldi sakın vazgeçme normal doğum yapmaktan allahım kolay bir doğum ve sağlıkllı bir bebek nasip etsin inş. sana yaşayıp yaşayabileceğin en güsel tecrübe doğum
39+4 te normal doğum yaptım bende
2 sene evvel bu akşam gece 4 te suyum gelmişti acil hastanaye gittik ertesi gün akşam 6 da çok zor bir doğum yaptım ama herşey çok güseldi sakın vazgeçme normal doğum yapmaktan allahım kolay bir doğum ve sağlıkllı bir bebek nasip etsin inş. sana yaşayıp yaşayabileceğin en güsel tecrübe doğum
merhaba bennimde bugün 40+3. günüm ve hala sancım yok.inş bir olum olacak ilk oğlumda 40+4 de olmustu umarım yarın gercekleşir, artık aileck hepimiz sabısızlanmaya başladık.
Rabbim herkese kolay doğumlar,bol sabırlar güc kuvvet versin...