Özellikle öğretmenlerdende yorum bekliyorum.karşımızda haddini bilmeyen kadın var.

__meyra__

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
798
445
133
Kızlar okulun ilk günü heyecanlı ve mutlu bir şekilde çocuklarımızı sınıflara yerleştirdik.o gün bir veli vardı ki sınıfta sanki yüksek dağları kendi yaratmış edalarında öğretmenin peşinde fır dönüyordu.sınıf anneliğine okulun ilk gününden seçilmeden kendi çapınca başlamıştı bile.her neyse pek umursamadım.belki iyi insandır bana öyle geliyordur diye üstüne düşmedim.okulun 2.günü kızımı oturduğu yerden zorla kaldırdı.bak arkadaşın ağlıyor sen kalk arkaya otur dedi.kızım hayır demesine rağmen ısrar etti.sonra ben kızımın sıkıştırılmasına dayanamadım.bakarmısınız bence biz çocukların oturma şekline karışmazsak öğretmen ayarlasa daha iyi olmazmı dedim.hic sesini çıkarmadı.yine inatla sonunda kızımı kaldırdı yerinde.aman meyra saygını koru diye kendimi tuttum.bugünde öğretmene önemli birsey söylemek icin sınıfta bekledim.birkaç veli daha vardı.ayy öğretmen gelecek hepiniz dışarı çıkın diye sesli birsekilde bağırdı.benim sırtım dönüktü kendisine duymamazlıktan geldim.benimle birlikte bir veli daha çikmadı biz çıkmayınca kendide çıkmadı.kendini öğretmen sıfatında görüyor onunda bir veli olduğunu unutuyor.haddini bilmeden cocuklara ve velilere ögretmenlik taslıyor.anasıfından ve mahalleden çevre edinmis kendine havasından geçilmiyor.sınıf annesi olunca çığlık çığlığa hopladı zıpladı kadın. :) hadsizliklerine katlanmaya sabretmeye çalışıyorum.ögretmenimizi böyle şeylerlede uğraştırmak istemiyorum.sizce aynı hadsizliginde sükunetimi koruyayım ağzının payını vereyimmi?

Bosver akıl yası anaokul caginda bi cocuk kadar olan biri ancak secildigi icin cigliklar atar, kendini ogretmen degilde sınıf baskani goruyor bence. Bu kadina haddini bildir.

Bırakın sınıf anneliği üstün makamı ile kendi kendini tatmin etsin bir müddet :))

Geçen senede oğlumun sınıf annesi , sevgili velilerim diye hitap ederdi bize :KK70::KK70::KK70:

Bir müddet sonra karşısında her şeyden haberdar , kukla olmayacak veliler görünce düzeltti kendini.

Not: Elbette haddini aşan durumlarda sessiz kalmayın .Özellikle şu yer değiştirme mevzusunda ... müsade etmemeliydiniz mesela .

Ama ilk haftalardan böyle bir durumu öğretmene yansıtmayın bence . Motivasyonları düşebiliyor , problemli sınıf , sorunlu veli kabusu mu başladı diye doğal olarak .

Son düzenleme:
Sıra dışında tepki gösterebileceğiniz konu yok aslında.

Öğretmene bu hadsiz kendini siz sanıyo bizi kovuyo diye şikayet edemezsiniz ki

Sınıf anneliğini oy birliğiyle iptal ettirin kim seçti ?
O ve samimi arkadaşında baska adaylıgini koyan olmayinca mecbur otomatik secilmis oldu

Kizin kalkmayi kabul etmedi ama buna ragmen kadin kaldirdi, sen de izledin mi oylece?
O sirada benim kizim oturacakti ki kimse yerinden oynatamazdi.
Ogretmeni olsa neyse ama benimle ayni konumda bir veli benim cocuguma istemedigi bir seyi yaptirirsa onu sinifin camindan asagi atarim.

Uff o tarz insanlar vardır

Net bir şekilde biz veliyiz öğretmen x hanım/bey diyeceksiniz

Sınıf annesi ise ne olmuş görevi anneler ve veliler arası iletişim sadece zaten öğretmenler de sevmez öyle tipleri genelde
Aynen bende öyle demeyi düsunuyordumda tartısma cikarmi acaba.ögretmenin canini sıkmak istemem

Atanamayan öğretmen galiba yazık atanamadığı için öğretmenlik aşkını böyle gideriyor hehe.Ya sinirimi bozdu az sesinizi çıkarsaydınız ya kızınızı ne kaldırıyor sen kimsin ne sıfatla burdasın deseydiniz ya!

Sınıf öğretmeniyim ve sinifimda kesinlikle yerlerin belirlenmesine velilerin karismasina izin vermem (çocuğun sağlık durumu hariç ) bu konuda siz haklısınız,bu davranisindan öğretmeni haberdar ederseniz iyi olur ..o bayanı çok kafaya takmayin bence ,öğretmen memnun kalmazsa değişir zaten, bir de siz veli olarak tüm sorumluluklarinizi yerine getirin de o bayanı ciddiye almayın, kendisiyle tartışma ortamına girip huzurunuzu bozmayin gerekli durumlarda öğretmen müdahele eder zAten :KK66:
Kişi kendi kalitesini belli eder:KK66:

Back
X